Analiza

Taghleef lansează un film eficient împotriva coronavirusului

• Bookmarks: 2643907


Specialistul în filme de laminare, Derprosa, parte a Taghleef Industries, a confirmat că filmul său Antimicrobian Derprosa este eficient împotriva coronavirusului SARS-CoV-2, virusul care provoacă- COVID-19.
Derprosa Antimicrobian este noua denumire a filmului Derprosa Bacterstop. Taghleef Industries și-a propus să verifice eficacitatea sa pentru viruși prin testarea cu diferite tipuri de coronavirus. Folia de laminare a fost testată pentru prima dată cu coronavirusul felin datorită disponibilității și capacităților laboratoarelor specializate independente. În cele din urmă, filmul a fost testat cu coronavirusul uman SARS-CoV2.
Potrivit companiei, în ambele studii, performanța filmelor Antimicrobiene Derprosa a fost remarcabilă. Testele au arătat că, după 24 de ore, există o reducere de peste 84% a coronavirusului SARS-CoV-2 pe suprafața sa, comparativ cu o peliculă de laminare fără agentul nostru antimicrobian.
Antimicrobienele Derprosa Gloss și Antimicrobienele Mate Derprosa cu materialulul  lucios sau mat, dețin  aceleași proprietăți și performanță tehnică ca și alte filme tradiționale, inclusiv versiuni de laminare digitală și termică. Contact alimentar aprobat (certificat în Europa). Efectul antimicrobian este de lungă durată, inodor, inofensiv si sigur pentru oameni .
“Tehnologia noastră antimicrobiană este disponibilă și în toate gamele de filme Taghleef Industries, concepute pentru aplicații de etichetare și ambalaje flexibile. Este, fără îndoială, o soluție transversală și versatilă potrivită pentru mai multe aplicații care pune în practică unul dintre principalele avantaje ale Grupului Taghleef: capacitatea de a răspândi în diferite industrii cele mai valoroase inovații pentru clienți, mărci și societatea noastră”, a declarat compania într-un comunicat.

Similar Posts:

264 recommended
comments icon0 comments
0 notes
3907 views
bookmark icon

Write a comment...