Stiri

Ultima sută de metri înainte de Labelexpo Europe

• Bookmarks: 21496


Cei care doresc să viziteze cunoscutul târg în acest an au posibilitatea de a plăti o taxă de înscriere promoțională, în valoare de 50 euro până pe 18 septembrie. Ediția 2013 a expoziției ținute la Bruxelles se va desfășura între 24 și 27 septembrie. Organizatorii și-au propus ca această ediție să fie cea mai impresionantă din ultimii 33 de ani, mai ales că pentru ea au girat din nou și cei de la FINAT, asociația mondială a producătorilor de etichete autoadezive și produse și servicii conexe.

Așteptările par realiste dacă ne gândim la cei 28.636 vizitatori care au trecut pragul ediției din 2011, lucru considerat un succes de organizatori. Adresat tipografilor și convertorilor de etichete și ambalaje, dar și celorlalte categorii de tipografi, proprietarilor de branduri, designerilor și furnizorilor, târgul promite să pună la un loc peste 550 de expozanți în șapte hale. Acolo cei din spatele evenimentului le transmit potențialilor vizitatori că vor găsi cele mai noi soluții și produse care să-i facă niște concurenți mai eficienți și mai profitabili.

Spațiul expozițional va fi organizat în zone de interes și din el nu vor lipsi zonele dedicate workshop-urilor cu tehnologii de tipar, în cadrul cărora vizitatorii vor avea ocazia de a învăța aplicații noi, care pot aduce valoare adăugată afacerilor.

“Labelexpo Europe 2013 va fi din nou locul cel mai bun pentru cele mai noi produse tehnologice si instrumente de business pentru industria etichetelor și a ambalajelor”, a spus Lisa Milburn, managing director, Labelexpo Global Series. “Cu soluții prezentate pentru toate domeniile de aplicație, de la producție industriale la alimente și băuturi, trecând prin zonele de farma și de produse de îngrijire personal, nu există o sursă mai bună pentru noi tehnologii, pentru noi metode de îmbunătățire a lanțului de aprovizionare și distribuție și pentru a vă ține afacerea cu un pas în fața concurenței. ”

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
496 views
bookmark icon

Write a comment...