Stiri

Un sfert de secol dedicat calității.

• Bookmarks: 32154


Înfiinţată în 1991 în Cealaltă Capitală  a țării– Alba Iulia, compania privată cu 100 % capital românesc , Antel  s-a transformat dintr-o afacere de familie într-un business orientat către dezvoltarea continuuă , achiziţionând constant cele mai noi tehnologii şi echipamente din industria tipografică, investind totodată în profesionalizarea angajaților.

Compania s-a bazat pe consecvență încă de la intrarea în afaceri, pentru a ajunge la peste 40 de angajați în momentul de față. Creșterea a fost continuă, iar astăzi au ajuns la nivelul la care își permit să facă investiții cu care să-și deschidă și alte nișe pe piața serviciilor grafice, oferind clienților servicii de tipar offset, digital, serigrafic sau producție publicitară.

Chiar daca portofoliul de servicii oferite  includ o gamă largă din domeniul  poligrafic, serigrafia reprezintă specialitatea casei având peste  24 de ani de experiență. Concentrându-și eforturile în aceasta direcție, investind regulat în echipamente noi, performante, precum ;carusele semiautomate pentru serigrafie, cuptoare de uscare şi echipamente automate, firma oferă soluții de înaltă calitate adaptate cerințelor pieței. Cu un accent deosebit pe inovație, precizie și calitate, devin un partener de încredere  în acesta parte a țării si nu numai.

,,În fiecare industrie oamenii care stau în spatele companiei sunt la fel de importanți ca și compania în sine. La Antel îi respectăm și le apreciem munca depusă pentru a obține rezultate perfecte pentru clienții noști. După cum vedeți, suntem o echipă mixtă, cu experiențe de viață și profesionale variate, dar tocmai acest lucru ne face să fim mai buni în fiecare zi și să învățăm unii de la ceilalți.”- Titus Biro, dir general Antel.

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
154 views
bookmark icon

Write a comment...