Stiri

Xerox şi Efi semnează o alianţă strategică

• Bookmarks: 20356


Cele două companii au anunţat că au parafat un contract pentru a lansa pe piaţă o nouă generaţie de soluţii Digital Front End (DFE) care să impulsioneze dezvoltarea acestui tip de ofertă de maşini digitale de la Xerox. Conform înţelegerii, Efi achiziţionează divizia Xerox FreeFlow Print Server (FFPS) DFE. Contractul precizează faptul că Efi va continua să producă şi să ofere suport pentru FFPS, pentru a oferi clienţilor actuali posibilitatea de a nu se lovi de probleme de vânzări şi service.

„Clienţii vor avea parte de o soluţie puternică, de mai multă performanţă. Eficienţă şi calitate, pentru a satisface cele mai mari cereri de producţie. Efi este un lider în industrie şi a dovedit de-a lungul timpului că poate oferi performanţă, uşurinţă în utilizare şi integrare fără probleme în soluţiile deja existente în industrie”, a spus Adrew Coplay, preşedinte Graphic Communications Solutions, Xerox.

Experienţa şi opţiunile de funcţionalitate Xerox vor fi integrate în soluţia Fiery de la Efi, oferind clienţilor un produs lider pe nişa sa de piaţă. Clienţii vor beneficia, de asemenea, de resursele tehnice şi de vânzări de la Efi, care vor lucra împreună cu reprezentanţii de vânzări Xerox pentru a oferi cea mai bună soluţie pentru această clasă de produse.

Guy Gecht, CEO Efi, a declarat: „Acest pas în alianţa noastră strategică va oferi clienţilor soluţia DFE cu cele mai mari performanţe de pe piaţă, cu un nivel al managementului de imagine şi de culoare fără egal. Integrarea Efi în soluţiile de management al fluxului de producţie şi al informaţiei duc la cel mai înalt nivel de automatizare şi productivitate, problemă cheie a procesului de tipar care poate beneficia la cel mai înalt nivel de soluţiile de print digital.”

Xerox şi Efi colaborează de mai mult timp. Cel mai recent, Xerox şi Efi au lansat împreună un nou server de print, Xerox IJ Print Server powered by Fiery, destinat maşinii Xerox Trivor Inkjet Press. Sistemul DFE administrează mai multe fluxuri de date, permiţând managementul culorii şi integrare în sistemele de flux de lucru ale clienţilor. De asemenea, acest sistem lucrează cu soluţii pre-press de la terţi, precum PACE, PrintSmith Vision, Monarch şi Radius ERP.

„Achiziţia făcută de Efi este benefică pentru ambele părţi. Efi câştigă drepturi de proprietate intelectuală importante, dar şi posibilitatea de a integra noi opţiuni în seria Fiery. Pentru Xerox, această mişcare înseamnă transferul dezvoltării şi suportului FFPS căntre un lider recunoscut în piaţă. Această afacere întăreşte o relaţie deja puternică şi deschide posibilităţi de oferte noi pe viitor”, a spus Jim Hamilton, director de grup în cadrul InfoTrends, o divizie a Keypoint Intelligence.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
356 views
bookmark icon

Write a comment...