Stiri

Xerox va încheia producția iGen și Nuvera.

• Bookmarks: 37163


 

Este sfârșitul unei ere pentru Xerox, care va înceta să producă presele digitale iGen5 și Nuvera , în timp ce o nouă eră se anunță cu un nou parteneriat terț pentru echipamtele cu alimentare continuă de mare viteză.
În rezultatele sale din T1 care tocmai au fost anunțate, Xerox a remarcat un impact negativ in  inventar de cca 36 mil.$ ,legat de “ieșirea anumitor operațiuni de producție de imprimare”.Echipamentele sunt fabricate la fabrica Webster a Xerox din statul New York.
Un purtător de cuvânt al Xerox a declarat ; “Onorarea comenzilor pentru iGen și Nuvera este de așteptat să continue până la final de  2024 sau până la epuizarea stocurilor. Xerox va oferi suport de top pentru aceste platforme pe toată durata contractelor lor, fiind două platforme moștenite care au ajutat la crearea industriei de imprimare a producției”.
Producția va înceta la 30 iunie. Fabrica Webster va continua să producă toner Xerox și fotoreceptori și va funcționa, de asemenea, ca o unitate de piese de schimb. Numărul de locuri de muncă afectate in productie având in prezent aproximativ 1.500 în total, nu a fost dezvăluit.
COO-ul Xerox John Bruno a declarat: “În acest trimestru, am decis să explorăm opțiuni strategice pentru operațiunile noastre de producție a echipamentelor de imprimare, inclusiv ieșirea din producția anumitor tipuri de produse.
“Prin alinierea mai strânsă a mixului de produse și servicii de producție cu nevoile clienților noștri de producție, vom avea o capacitate mai mare de a oferi servicii cu valoare adăugată, cum ar fi automatizarea, asistența pentru informații și personalizarea.”
El a adăugat: “Devotamentul nostru față de piața de imprimare a producției rămâne neschimbat și ne așteptăm ca raționalizarea ofertei noastre să îmbunătățească diferențierea și caracterul distinctiv pe această piață importantă.
Xerox a adus inițial tehnologia “FutureColor” pe piață în 2002, odată cu lansarea iGen3.
Actualul iGen5 a fost lansat in 2015. Dispozitivul B3-plus imprimă la viteze de până la 150 ppm în CMYK, cu o a cincea culoare opțională și capacitate de imprimare foarte lungă.
Familia de tonere A3-plus Nuvera imprimă până la 127ppm,fiind  lansat pentru prima dată în 2004. Cele mai noi dispozitive toner Iridesse și Versant sunt fabricate pentru Xerox de fostul partener Fujifilm, care produce și tonerul EA.
În ianuarie a.c , Xerox a anunțat deja că va reduce 15% din forța sa de muncă la nivel mondial – aproximativ 3.000 de posturi fiind afectate.

Similar Posts:

37 recommended
comments icon0 comments
0 notes
163 views
bookmark icon

Write a comment...