Analiza

9,41% vizitatori straini la PACK EXPO 2016

• Bookmarks: 37563


PACK EXPO 2016 a transformat Romania intr-un pol reprezentativ pentru industria de packaging din Europa.

41% dintre vizitatorii PACK EXPO au fost din Europa, SUA, America de Nord, Asia si Canada.
Specialistii bulgari au fost cei mai numerosi vizitatori straini ai targului PACK EXPO, urmati indeaproape de cei din Republica Moldova.

imagine-nl

87,49% din totalul vizitatorilor au fost persoane cu functii de decizie: director general (22,76%), antreprenor (22,15%), director de vanzari (12,88%), director executiv (10,49%).

Domeniile de activitate cu cei mai multi vizitatori prezenti la PACK EXPO sunt: industria alimentara (26,80%), producatori de ambalaje (22,56%), producatori de etichete (10,10%) si retail/FMCG (9,15%).
Dezbateri de actualitate

Conferinta Pack Expo a oferit cadrul pentru dezbaterea a doua probleme de actualitate: taxa pe ambalaje si risipa alimentara. Evenimentul a beneficiat de prezenta la varf din partea autoritarilor, asociatilor din industria alimentara si de packaging, firmelor de specialitate. Audienta a fost numeroasa, iar presa romaneasca a aratat un interes deosebit fata de tematica expozitiei, fiind prezenta intr-un numar foarte mare.

domenii-activitate

functii

tari

Spectacol si inovatie
4 zile in care peste 100 de echipamente au functionat, vizitatorii au asistat la demonstratii, au primit consultanta de specialitate si au facut achizitii la fata locului.
Peste 70 de producatori de ambalaje si etichete au prezentat ambalaje revolutionare, idei inovative, reprezentand reale surse de inspiratie pentru vizitatorii targului PACK EXPO.

Concurs de ambalaje si etichete
Primul concurs de ambalaje si etichete din Romania si-a desemnat castigatorii. 6 categorii de concurs, 6 firme de top care si-au adjudecat premiile:

  • Ambalajul din carton al anului: RONDOCARTON (Ambalaj de Longhi)
  • Ambalajul din carton ondulat al anului: VRANCART (Ambalaj Bag In Box)
  • Ambalajul din plastic flexibil al anului: EXONIA HOLDING (Pizza Bag)
  • Ambalajul sin plastic rigid al anului: LIVING FRESH (Living Form)
  • Eticheta anului: INOVALABEL (Eticheta multipagina)
  • Ambalajul inovativ al anului: VRANCART (Ambalaj Bag In Box)

Similar Posts:

37 recommended
comments icon0 comments
0 notes
563 views
bookmark icon

Write a comment...