Stiri

A fost lansat sistemul de imprimare digitală “AccurioPress C84hc”

• Bookmarks: 66163


 

Konica Minolta a anunțat lansarea sistemul de imprimare digitală AccurioPress care utilizează toner chroma pentru a reproduce cu precizie culori vii apropiate de cele de pe ecranul unui monitor. “AccurioPress C83hc” a fost lansat din 10 noiembrie 2023. “AccurioPress C84hc” este succesorul “AccurioPress C83hc”, care a explorat noile cerințe de imprimare în industria foto și de design cu reproductibilitatea sa unică a culorilor. Prin adăugarea unei game cuprinzătoare de opțiuni care efectuează automat post-procesarea, cum ar fi tăierea, inspecția și setările hârtiei, sistemul își îmbunătățește expresia realistă deja renumită, îmbunătățind astfel eficiența operațională la unitățile de imprimare și facilitând extinderea afacerii.

AccurioPress C84hc poate reproduce culori apropiate de culorile monitorului RGB utilizând gama largă de culori a tonerului chroma ridicat. Acesta exprimă în mod realist violetul unui apus de soare, rozul florilor și verdele și albastrul vibrant, care au fost dificil de reprodus cu tonerul CMYK. Acesta permite transmiterea intențiilor fotografilor și designerilor mai fidel în cataloagele de îmbrăcăminte și fotografiile articolelor de modă.
Tonerul cromatic ridicat oferă un ton neted al pielii, cu mai puțină granulație și mai puțină rugozitate, făcându-l ideal pentru imprimarea fotografiilor de studio și a cărților foto. De asemenea, permite imprimarea materialelor care reproduc fidel preferințele de culoare ale autorului, cum ar fi schițele și ilustrațiile anime și doujinshi cu multe rozuri și verde strălucitor. AccurioPress C84hc permite diferențierea produselor și a materialelor promoționale prin imprimarea pe POP-uri, postere și ambalaje de impact.
Declinul populației active este o problemă socială comună în aproape toate industriile, dar este deosebit de critică în industria tipografică, care se bazează pe lucrători calificați. AccurioPress C84hc, în combinație cu unitatea automată opțională Intelligent Quality Optimizer (IQ-501), poate monitoriza și corecta automat tonul culorilor și înregistrarea față-în-spate în timp real, fără a reduce productivitatea. Prin automatizarea sarcinilor care anterior necesitau timp și efort pentru lucrătorii calificați, permite operatorilor cu mai puțină experiență să producă în mod constant imprimări de înaltă calitate. În plus, senzorul media inteligent (IM-101) detectează automat tipul și greutatea hârtiei. Chiar și fără cunoștințe sau expertiză de specialitate, operatorii pot selecta rapid hârtia corespunzătoare din opțiunile afișate pe panoul de control pe baza rezultatelor detectării.
În plus, pe măsură ce societatea devine mai preocupată de problemele de mediu, cum ar fi schimbările climatice și resursele limitate, cerințele privind materialele tipărite și procesele de imprimare se schimbă. AccurioPress C84hc valorifică caracteristicile distinctive ale imprimării digitale, care vă permite să imprimați atât cât aveți nevoie, când și unde aveți nevoie, oferă materiale tipărite cu valoare adăugată ridicată și simplifică procesul de imprimare care se aliniază diverselor nevoi. Acest lucru nu numai că reduce costurile de inventar și forța de muncă, dar minimizează și deșeurile, contribuind la reducerea impactului asupra mediului.

Similar Posts:

66 recommended
comments icon0 comments
0 notes
163 views
bookmark icon

Write a comment...