Stiri

Konica Minolta îmbunătățește seria AccurioPress

• Bookmarks: 15326


 

Konica Minolta Business Solutions a introdus îmbunătățiri în seria AccurioPress C14000/C12000 digitale de mare viteză pe bază de toner.Echipele de dezvoltare de la Konica Minolta au adăugat o mare varietate de îmbunătățiri și capabilități liniei emblematice de producție a echipamentelor  color de imprimare, variind de la hardware îmbunătățit și firmware nou la caracteristici suplimentare și capacități avansate de service. Noul firmware pentru AccurioPress C14000/C12000 abordează schimbarea culorilor și remedierea erorilor, iar kitul de actualizare fizică îmbunătățește performanța în benzile interdirecționale, benzile de direcție de alimentare, înregistrarea culorilor și fiabilitatea îmbunătățită.

“Seria AccurioPress C14000 Enhanced reprezintă adăugiri importante pe piața de imprimare high-end”, a declarat Dino Pagliarello, vicepreședinte senior, management de portofoliu și planificare, Konica Minolta. “Presele noastre digitale recent îmbunătățite continuă să demonstreze dedicarea Konica Minolta de a construi produse bazate pe nevoile reale ale clienților noștri și de a le permite să fie mai eficienți și mai profitabili pe o piață din ce în ce mai competitivă.”
Împreună cu IQ-501 Intelligent Quality Optimizer de la Konica Minolta, seria AccurioPress C14000/C12000 Enhanced măsoară și corectează automat și continuu culoarea. Corecția înregistrării bidimensionale se realizează și prin rezoluția de ieșire mai mare. Opțiunile de inspecție automată oferă performanțe extinse de inspecție, verificarea calității imprimării și detectarea neregulilor in fluxul de imprimare.
Senzorul automat de detectare a mediilor este standard pe aceste modele, detectând stocul și atribuind calitatea corespunzătoare.
Până în prezent, AccurioPress C14000 a câștigat Premiul pentru tehnologie de la ISJ, “The Imaging Society of Japan”, Red Dot Award: Product Design 2023, Buyers Lab (BLI) 2021 PRO Award de la Keypoint Intelligence, iF Design Award 2021 și Fogra Accreditation.

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
326 views
bookmark icon

Write a comment...