Stiri

Konica Minolta a lansat AccurioPress C7100

• Bookmarks: 91881


De la automatizare inteligentă și finisare îmbunătățită la calitate impecabilă, capacități avansate și durabilitate excepțională, clienții au puterea de a-și dezvolta afacerile printr-un echipament  care funcționează mai inteligent.
Succedând seria accurioPress C6100 de mare succes, noul model AccurioPress C7100 rulează la 100 de pagini pe minut si AccurioPress C7090 la 90ppm. Cu accent pe optimizarea performanței, oferirea de produse de imprimare noi și avansate și creșterea întregii afaceri, seria AccurioPress C7100 servește mai mulți clienți și completează mai multe locuri de muncă avand  tehnologii inovatoare ce alimentează succesul.
“Cheia dezvoltării AccurioPress C7100 și AccurioPress C7090 a fost construirea unei prese care funcționează mai inteligent, mai usor , cu noi tehnologii orientate pentru a oferi stabilitate, fiabilitate și productivitate pentru a face afacerile mai profitabile,”¨-
a declarat Dino Pagliarello, Senior Vice President, Product Management and Planning. “Aceste noi modele aduc agilitatea pe care furnizorii de servicii de imprimare au ajuns să o aștepte de la Konica Minolta și servesc misiunii noastre de a sprijini transformarea clienților noștri cu oportunități pentru noi surse de venituri.
Cel mai recent toner Simitri V de la Konica Minolta este ecologic și formulat pentru performanță. Topire rapidă, eficiență energetică și întreținere redusă, reproduce o calitate superbă pe o gamă mai largă de medii de până la 400 g / m2. Combinate cu o rezoluție de ieșire de 3.600 dpi echivalent x 2.400 dpi, se obține rezultate remarcabile chiar și din cele mai lungi imprimări.
Pentru a afla mai multe despre AccurioPress C7100, vă rugăm să vizitați Konica Minolta on-line.

Similar Posts:

91 recommended
comments icon0 comments
0 notes
881 views
bookmark icon

Write a comment...