Stiri

AccurioPress C3080 şi C6100 au primit certificare Fogra

• Bookmarks: 31688


Konica Minolta a anunţat că echipamentele sale AccurioPress C3080 şi C6100 au primit certificare Fogra. Sistemele de printare digitală color, de mare viteză, oferă imaginii o calitate și consistență ridicată. Astfel, au finalizat cu succes o serie de teste si au câștigat premiul Institutului de Cercetări pentru tehnologii media Fogra, din Germania.
Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager, Production Printing Group:,,Certificarea Fogra reflectă feedbackul pe care îl primim de la clienți cu privire la caracteristicile fantastice și productivitatea oferite de sistemele de printare digitală – AccurioPress C3080 și C6100. Acest lucru evidențiază faptul că îmbunătățirile aduse acestor sisteme îndeplinesc cele mai înalte standarde industriale, oferind clienților noștri încă o asigurare a calității prin productivitate, fiabilitate și consistența imprimării de nivel mondial pentru care Konica Minolta este renumită.’’
Institutul de Cercetare pentru Tehnologii Media – Fogra a concluzionat că seria de sisteme de tipar digital de la Konica Minolta – AccurioPress C3080 și C6100, “îndeplinește toate criteriile acestui program în configurațiile testate”. Sistemele sunt, astfel, certificate atunci când rulează controlerele opționale EFI Fiery, CREO sau Konica Minolta.

Similar Posts:

31 recommended
comments icon0 comments
0 notes
688 views
bookmark icon

Write a comment...