Default

Agfa Graphics vine cu noutăți la Sign & Digital

• Bookmarks: 24503


Agfa Graphics va prezenta două noi utilaje de imprimare de mare format cu ocazia expoziției Sign & Digital 2011 organizată în Anglia între 12 – 14 aprilie 2011. La această expoziţie Agfa va prezenta în premieră Anapurna M1600 şi Jeti 1224 HDC FTR.

Prezentat în premieră publicului la târgul din Anglia, Anapurna M1600 folosește ultima tehnologie de imprimare inkjet UV dezvoltată de Agfa, permițând o imprimare de înaltă calitate în culori de policromie plus alb de acoperire, dintr-o singură trecere, la o viteză de 23 mp/oră pe oră pe suporturi rigide şi flexibile. Mașina oferă una dintre cele mai generoase suprafețe maxime de imprimare din clasa sa, de 1,6 x 3 m, permiţând imprimarea tuturor formatelor standard.

În premieră europeană, Agfa mai vine la Sign & Digital și cu noul :Jeti 1224 HDC FTR (High Definition Colour/Flat to Roll), un utilaj rapid de imprimare UV de înaltă definiţie care, ca și modelul M1600, imprimă în culori CMYK plus alb de acoperire dintr-o singură trecere. Având 24 de capete de imprimare şi un format maxim de tipar de 1,2 x 2,4m, rapidul :Jeti 1224 HDC FTR este capabil să printeze până la 96 mp/oră.

Arhitectura sistemului de imprimare plană pe care se bazează:Jeti 1224 HDC FTR, îi permite mașinii să imprime pe aproape orice substrat tipăribil cu grosimi de până la 5 cm, echipamentul fiind perfect recomandat pentru aplicațiile grafice de înaltă rezoluție care se adreasează mediului expozițional, displayurilor Point-of-Purchase, lucrărilor de signalistică pentru segmentul imobiliar, aplicațiilor pe backlit, displayurilor imprimate pe materiale lenticulare, plăcilor ceramice etc. Echipamentul permite, de asemenea, și imprimarea cu alimentare din rolă (vezi caseta mică din imaginea de mai sus).

(Sursă: Agfa Graphics)

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
503 views
bookmark icon

Write a comment...