Stiri

Agfa Graphics anunță lansarea noilor modele de imprimante de format mare UV JETI TITAN S și HS

• Bookmarks: 22501


Agfa Graphics anunță lansarea a două noi modele de imprimante de format mare în tehnologie UV, succesoare ale modelului de succes Jeti Titan , Jeti Titan S (speed) și Jeti Titan HS (high speed), imprimante  true flatbed UV. 

Noile modele combină calitatea excepțională în print  cu gradul ridicat de productivitate la un preț competitiv pentru echipamente industriale robuste ce încorporează ultima generație de capete de imprimare inkjet Ricoh Gen 5 cu 1,280 de duze.

Jeti Titan S are capetele de imprimare dispuse pe un rând, dar permite upgrade on site la modelul Jeti Titan HS prin adăugarea unui nou rând de capete de imprimare ce asiguraă dublarea productivității. 

Ambele modele și-au făcut debutul la târgul C!Print 2014 – din Lyon, Franța, 4 – 6 Februarie 2014 .

Proiectate la cerințele pieței de profil, ambele modele sunt configurate în varianta cu 6 culori și alb (CMYKLcLmWW).  Prezența cernelii albe în configurația standard deschide noi posibilități de imprimare a backlit-ului, a materialelor transparente și colorate, precum și diversificarea gamei de aplicații posibile.

Albul este suportat în diferite moduri de imprimare: overprint, under-print, spot, under-spot, fill și  over-spot pentru materiale rigide, precum și pre-white pentru materiale în rolă.

Jeti Titan S și HS sunt  soluția ideală la volume mari de producție pentru aplicații indoor și outdoor, asigurând o calitate constantă cu costuri reduse.

Calitatea deosebită a imprimării la o rezoluție maximă de 720 x 1200 dpi este asigurată de plasarea cu precizie și repetabilitate a picăturilor de cerneală  de 7 picolitri  ce permit reproducerea imaginilor într-o calitate fotorealistică,  o reproducere fidelă a textelor și nu în ultimul rând un consum redus de cerneală.

 

Jeti Titan S și HS sunt ideale pentru obținerea unor lucrări cu valoare mare adăugată, modurile de  lucru și setările fiind dezvoltate să asigure realizarea optimă a unei game extinse de aplicații.

Jeti Titan S și HS sunt imprimante true flatbed cu masa de 2x3m cu un design ce asigură poziționarea de mare precizie, repatabilitate, având un șasiu robust de oțel, capete  și tehnologie de fixare UV de ultimă generație, toate pentru exploatarea în regim industrial, 7zile/3 schimburi/zi la o viteză maximă de 160 m²/h (HS). Imprimarea materialelor rigide se poate face până la grosimea de 5 cm.

Opțiunea FTR ‘flat-to-roll’ asigură noi oportunități prin imprimarea materialeleor flexibile în rolă de pînă la 3,2 m lățime, 113 kg la aceeași calitate ca și la imprimarea pe materiale rigide.

Jeti Titan S și HS împreună cu softul de planificare a producție Asanti și cernelurile Anuvia UV  formează un sistem complet și complex ce permite obținerea de benefii maxime în imprimarea materialelor rigide și în rolă în medii intens productive.

În prezent Agfa Graphics deține în portofoliu următoarele imprimante de format mare:

 

 

Întreaga gamă este disponibilă prin distribuitorul Agfa Graphics în România, Mons Medius. http://www.monsmedius.ro

 

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
501 views
bookmark icon

Write a comment...