Stiri

Noul Agfa :Anapurna M2540 FB, caracterizat de versatilitate și productivitate

• Bookmarks: 11234


Noua imprimantă plană în format lat lansată de Agfa Graphics săptămâna trecută este concepută pentru a oferi o productivitate optimă pe majoritatea suporturilor de imprimare rigide.

Ultima completare adusă de Agfa Graphics apreciatei sale familii :Anapurna de imprimante cu jet de cerneală în format lat bazate pe cerneluri cu uscare UV este un dispozitiv dedicat pentru imprimarea plană, special conceput pentru a satisface nevoile în creștere ale pieței pentru imprimarea pe suporturi rigide. :Anapurna M2540 FB este un nou utilaj menit să le ofere utilizatorilor reale economii de timp, principalele sale caracteristici fiind evidențiate de o tehnologie revoluționară cu vacuum a platformei de imprimare, șase culori (CMYKLcLm) și cerneala albă. Utilajul beneficiază, de asemenea, de un preț atractiv pentru clienții care debutează în domeniu, dar și pentru utilizatorii consacrați care doresc să opteze pentru cea mai nouă tehnologie UV.

Având o viteză maximă de 45 m2/oră, :Anapurna M2540 FB poate imprima formate cu dimensiuni de până la 2,54 x 1,54 m, pe suporturi rigide cu grosimi de până la 4,5 cm și o greutate maximă de 80 kg. Cei 11 pini retractabili ai sistemului de punere în registru simplifică rapiditatea și acuratețea poziționării materialului, în special pentru lucrările imprimate față-verso.

Atunci când am proiectat și construit :Anapurna M2540 FB, ne-am asigurat că mașina este dotată cu tot ceea ce are nevoie un utilizator atunci când lucrează cu suporturi rigide”, declară Willy Van Dromme, Director of Marketing Wide Format la Agfa Graphics. „Rezultatul este o imprimantă plană dedicată care are un preț foarte competitiv pentru nivelul entry, făcând-o mașina ideală pentru companiile care doresc să imprime aplicații de toate dimensiunile până la 2,54 m lățime, cu o recuperare rapidă a investiției. Având un consum scăzut de cerneală, de 8,1 ml/m2 ca și :Anapurna M2050, mașina oferă un cost al cernelii pe metru pătrat remarcabil de mic”, a mai adăugat oficialul Agfa.

 

Grație construcției sale robuste, :Anapurna M2540 FB simplifică lucrul cu suporturile de imprimare rigide, care trebuie să rămână complet stabile pe întreaga durată a procesului de producție, permițând, în același timp, o schimbare rapidă a lucrării. Vacuumul puternic al mesei de imprimare încorporează două zone, fiecare dintre acestea integrând patru compartimente comutabile, completate de un sistem de tip inversor pentru controlul aerului care permite evacuarea rapidă a mediei imprimate și transportul suporturilor grele.

Totodată, prin construcția sa industrială, noua imprimantă lansată de Agfa este utilată cu un sistem de ionizare care previne acumularea de încărcare electrostatică pe suporturile imprimabile, fenomen care poate afecta controlul asupra picăturii de cerneală, precum și precizia cu care este depusă cerneala inkjet. Și, pentru a proteja capetele de imprimare inkjet de coliziunea cu media imprimată, producătorul a dispus senzori de siguranță pe ambele laturi ale carului de imprimare, eliminând astfel lovirea accidentală.

Noua imprimantă destinată producției lansată de Agfa Graphics se adresează nu doar producătorilor de displayuri și lucrări de signaletică, ci, de asemenea, tuturor acelor sectoare ale pieței definite de nevoi pentru calitate foarte înaltă și pentru o imprimare durabilă în policromie folosind tehnologia cernelurilor inkjet cu uscare UV. Utilajul este foarte adecvat și pentru imprimarea prototipurilor de ambalaje, producătorilor de materiale promoționale, ca și specialiștilor industriei care au nevoie de un flux de producție rapid și de abilitatea de a lucra cu un spectru vast de suporturi rigide.

Soluția de imprimare plană :Anapurna M2540 FB completează familia de imprimante UV în format lat :Anapurna, gamă care are ca principal atribut eficiența costurilor. Portofoliul Agfa Graphics de echipamente de imprimare cuprinde, de asemenea, gama de imprimante :Jeti și sofisticatele utilaje inkjet :M-Press Tiger și :M-Press Leopard.

În România, sistemele de imprimare digitală fabricate de Agfa Graphics sunt distribuite de furnizorul de soluții grafice Mons Medius Investments.

Pentru a vizuala la o dimensiune mai mare imaginile de mai sus, click pe logoul din dreapta titlului și folosiți săgețile laterale pentru a naviga între imagini.

(Sursă: Agfa Graphics)Similar Posts:

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
234 views
bookmark icon

Write a comment...