Stiri

Agfa introduce Amfortis, pentru imprimarea ambalajelor offset

• Bookmarks: 982515


Amfortis facilitează viața convertoarelor de ambalare prin combinarea mai multor instrumente software unice într-o singură soluție puternică de flux de lucru de producție. Acesta completează oferta Agfa pentru ambalaje offset, care au inclus deja plăci de imprimare durabile și sisteme CtP performante.
Dintr-o singură interfață de utilizator, Amfortis garantează calitatea și consecvența imprimării de primă clasă, simplificând în același timp toate sarcinile tipice de prepress, ar fi optimizarea designului, pasul și repetarea, extragerea și gestionarea lucrărilor. Software-ul inovator funcționează ca un centru de comandă integrat – nu numai ieșirea plăcilor de imprimare și crearea de dovezi, dar, de asemenea, conducerea prese digitale sau imprimante de format larg și dispozitive de tăiere pentru eșantionare și producție pe termen scurt.Pentru a proiecta Amfortis, Agfa s-a bazat pe peste 25 de ani de experiență și know-how în dezvoltarea fluxului de lucru. Cei din zona tiparului comercial care doresc să se extindă în imprimarea ambalajelor vor putea face acest lucru în cel mai scurt timp și cu foarte puțin efort.
Amfortis încorporează software-ul de standardizare PressTune de la Agfa, care garantează consistența absolută a culorilor și prin urmare, o pregătire mai rapidă și un consum mai mic de cerneală și hârtie. Datorită acestei reproduceri fiabile a culorilor, PressTune oferă terenul perfect pentru tehnologia revoluționară de screening Agfa SPIR@L pentru a crește calitatea imprimării, reducând în același timp acoperirea cu cerneală. Prin integrarea cu Arziro de la Agfa, Amfortis permite, de asemenea, companiilor de imprimare să adauge elemente de design specifice operelor de artă pentru o mai bună atractivitate, precum și protecția mărcii.
“Imprimarea ambalajelor este un segment de piață în creștere, iar pandemia a consolidat chiar și acest lucru printr-o creștere a cumpărăturilor online”, spune Andy Grant, Global Head of Software la Agfa. “La Agfa, urmărim o strategie integrată de soluții pentru toate piețele pe care le deservim. Amfortis este piesa finală într-un  puzzle pentru ambalaje offset. De asemenea, se încadrează în abordarea noastră ECO³: susținem creșterea afacerii clienților noștri, oferindu-le soluții rentabile care le fac operațiunile mai durabile, mai productive și mai convenabile.”
Pe 17 iunie, Agfa găzduiește o emisiune dedicată amfortis. În timpul acestui eveniment oficial de unboxing, experții în software ai Agfa vor dezvălui toate detaliile noului flux de lucru și vor evidenția potențialul său unic.
Pentru a vă înscrie la eveniment, vizitați www.studio4d48.com.
Mai multe informații despre www.agfa.com/amfortis.

Similar Posts:

98 recommended
comments icon0 comments
0 notes
2515 views
bookmark icon

Write a comment...