Stiri

Avinci CX3200 de la Agfa sprijină extinderea companiilor .

• Bookmarks: 32581


Noul Avinci CX3200 este o imprimantă roll-to-roll cu sublimare , care poate imprima fie direct pe hârtie textilă, fie pe hârtie de transfer. Oferă o productivitate ridicată și o calitate constantă vibrantă a imprimării pe o gamă largă de țesături pe bază de poliester.
Motorul Avinci CX3200 permite producătorilor  să creeze imprimeuri textile de până la 3,2 m lățime la o viteză de producție de până la 270 m² /h. Motorul folosește cerneluri ecologice, inodore, de sublimare a coloranților pe bază de apă pentru a imprima fie direct pe țesătură, fie pentru a transfera hârtie.
 Hârtia de transfer, la rândul său, permite imprimări super clare, elimină orice și limitează la minimum deșeurile media.
Avinci CX3200 garantează o gamă largă și vibrantă de culori, redare tonală remarcabilă și reproducere fină a detaliilor. Cernelurile dedicate coloranților se remarcă prin flexibilitatea și rezistența lor în aer liber.
Philip Van der Auwera, Wide-Format Marketing Manager la Agfa, afirmă: “Cererea de pe piață pentru acest suport  continuă să crească, deoarece este ușoară, rezistentă la riduri și pliere și ușor de transportat și reutilizat. Avinci CX3200 va satisface nevoile companiilor de imprimare textile existente, precum și va permite imprimantelor de semnalizare și afișare să se delimiteze în imprimarea textilă și să aducă noi afaceri. L-am proiectat pentru a fi potrivit pentru productivitate ridicată și timpi maximi de funcționare. Este extrem de robust și fiabil, precum și ușor de operat.”
Trecerea de la un job la altul  este rapidă și ușoară. Încărcarea unei role noi se poate face în mai puțin de șapte minute de către un singur operator, datorită transportului media automat cu role de prindere.
Avinci CX3200 este condus de software-ul intuitiv asanti al Agfa, care simplifică toate etapele de pregătire, producție și finisare ale procesului de imprimare. Algoritmii săi inteligenți garantează o calitate ridicată a imprimării și consistență a culorilor, precum și un consum redus de cerneală.

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
581 views
bookmark icon

Write a comment...