Stiri

Antalis lansează ediția 2022 – ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD.

• Bookmarks: 441256


 Menită să evidențieze cele mai creative și inovatoare proiecte în design interior, ediția 2022/2023 a acestui concurs , a început  pe 1 octombrie. Pentru a depăși granițele imaginației prin extinderea posibilităților de a crea spații personalizate, Antalis www.antalis.ro principalul distribuitor european de soluții de comunicare vizuală, anunță noua ediție a concursului Antalis International Design Award.

 

Primele două ediții ale concursului Antalis Interior Design Award din 2017 și 2019 au fost un real succes, reunind aproape 800 de proiecte depuse din peste 29 de țări, 61 000 de vizitatori ai site-ului Antalis Interior Design Award și vizibilitate semnificativă în mass-media și pe rețelele sociale.

În perioada 1 octombrie 2022 până pe 31 ianuarie 2023, designerii de interior, arhitecții, tipografii, instalatorii și toți cei creativi sunt invitați să își depună proiectele de amenajare a spațiului, folosind cel puțin un produs cumpărat de la Antalis. Cele mai frumoase proiecte vor fi apoi prezentate unui juriu format din actori internaționali importanți din arena globală a designului.

Îndrăzneală și creativitate în centrul premiului Antalis pentru design interior

O adevărată vitrină pentru creativitatea tuturor, această competiție își propune încă o dată să fie platforma de alegere pentru promovarea îndrăznelii și creativității prin proiecte din toată Europa și nu numai. Această competiție se adresează în primul rând minților creative care doresc să dea frâu liber sensibilității lor artistice.

Proiecte încheiate

Competiția va recompensa cele mai bune proiecte finalizate sau în derulare de la sfârșitul ediției precedente (1 februarie 2020) până la sfârșitul competiției (31 ianuarie 2023). Profesioniștii (arhitecți, designeri, tipografi, agenți de publicitate) pot concura în una sau mai multe dintre următoarele cinci categorii: Ospitalitate, Retail, Office, Locuințe  și Spații Publice.

  • Trei premii speciale

Antalis Design Award urmărește să promoveze creativitatea folosind o varietate de produse care reflectă tendințele actuale. Astfel, competiția a adăugat trei premii noi: „Premiul special pentru film de interior” și „Premiul special pentru film pentru ferestre”. Solicitanții care folosesc foliile decorative adezive Coala pentru pereți sau ferestre vor fi, de asemenea, eligibili pentru unul sau ambele dintre aceste premii. pentru a satisface cererea în creștere a pieței pentru alternative durabile și materiale reciclabile, Antalis oferă, de asemenea, soluții responsabile. Candidații care doresc să concureze pentru „Premiul special pentru sustenabilitate” pot folosi unul dintre produsele ecologice cu mai mult de două stele în Sistemul Antalis Green Star.

  • Premiul pentru Model (pattern) Original

Deschis tuturor persoanelor creative (ilustratori și designeri, artiști vizuali, studenți la arte grafice…), premiul pentru Model ORIGINAL va avea doi câștigători. Fiecărui câștigător i se va oferi imprimarea modelului original pe suportul Coala la alegere, ceea ce le va materializa creația.

  • Proiecte 3D pe un model dat – Cantină/Sală de mese

Pentru profesioniștii și studenții care nu au niciun proiect finalizat sau curent de depus, Antalis pune la dispoziție modele 3D goale pe care le pot reinventa cu soluții din gama Coala. Pentru această nouă ediție a competiției, modelul alb este o cantină.

Cei 12 câștigători vor fi anunțați în martie 2023 și își vor primi trofeele în cadrul unei prestigioase ceremonii de premiere la care vor fi invitați pe 30 martie la Paris. Aceștia vor beneficia de o acoperire media extinsă, precum și vizibilitate în galeria Antalis de pe site-ul competiției, pe rețelele sociale, pe site-urile Antalis și la târguri internaționale și evenimente pentru clienți din Europa și nu numai.

Înregistrare simplă și rapidă

Înscrierile se vor face online pe AntalisInteriorDesignAward.com în perioada 1 octombrie 2022 – 31 ianuarie 2023. Toate lucrările validate vor apărea în Galerie, oferind o vizibilitate sporită participanților pe toată durata competiției..

Agnès Lafarge, Visual Communication Group Marketing Manager la Antalis, spune: „Cu această a treia ediție a Antalis Interior Design Award, suntem dornici să punem expertiza noastră în slujba creației și inovației, în special datorită gamei noastre Coala, gamă care corespunde perfect tendințelor industriei și le permite clienților noștri să creeze interioare personalizate unice. În plus, dimensiunea internațională a acestei competiții oferă un amestec de sensibilități artistice diferite, reunind în același timp mai multe concepte de design.”

Coala de la  Antalis ofer[ o selecție bogată de produse destinate designului interior

Folii autoadezive, tapet, textile și canvas, suporturi magnetice… Coala oferă o gamă largă de produse care să servească imaginației arhitecților și designerilor de interior.

 Despre Juriul competiției

 Toate proiectele vor fi trimise unui juriu internațional format din actori de design de renume mondial din țări europene.

– Marea Britanie, Grant Dudson, director de creație @Chorus

– Polonia, Paweł Brodzik, director general, Tetris

– Franța, Julien REIBELL, CEO Altavia Pallas

– Franța, Bittor Sanchez-Monasterio, vicepreședinte design economie și mărci medii la Accor Hotels Global

– Lituania, Rūta Bužinskaite, coproprietar la Pagina goală, designer de interior, lector

– Germania, Corinna Kretschmar-Joehnk, fondator și partener la JOI-Design Innenarchitekten

– Ungaria, Andrea Hegedűs, Profesor Universitatea Metropolitană din Budapesta, Director de artă, Design textile și țesături

– România, Laura Pietrusel, arhitect de interior și câștigătoare Antalis Interior design Award 2020

– Norvegia, Linda Steen, AS Scenario interiørarkitekter MNIL

– Cehia, Radek Váňa, editor al revistei de arhitectură Archizoom.

Similar Posts:

44 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1256 views
bookmark icon

Write a comment...