Stiri

Antalis organizează seminarul tehnic “Tipărit inteligent pe Color Copy”

• Bookmarks: 23558


Antalis organizează în 27 septembrie 2011 seminarul tehnic „Tipărit inteligent pe Color Copy”. Evenimentul este susținut de Mondi, unul dintre principalii fabricanți mondiali de hârtie pentru tehnologiile digitale moderne, fie că vorbim de imprimante sau copiatoare alb-negru și color, sisteme laser și inkjet, precum și de Primatehnic Service, dealer pentru România al echipamentelor de tipar digital Kodak.

Aura Chioveanu, Digital Print Manager, Antalis, declară: „Potențialul imprimării digitale devine din ce în ce mai vizibil. Piața digitală acoperă tehnologii diferite și procedee de imprimare folosind o varietate de substraturi și formate, gramaje și texturi. Antalis este prezent în toate aceste piețe și devine un partener-cheie în arena digitală”.

În cadrul acestui seminar testăm împreună cu specialiștii în domeniu, precum Kropiunik Wolfgang (Mondi), calitățile hârtiei și tiparului digital (Kodak Nexpress). Seminarul se desfășoară în cadrul showroomului Primatehnic – susținător al acestui eveniment.

Mai multe informații despre eveniment și despre condițiile de participare pot fi obținute trimițând un email la adresa digital@antalis.ro.

(Sursă: Antalis România)

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
558 views
bookmark icon

Write a comment...