Stiri

Antalis relansează Pop’Set ca Olin Colours

• Bookmarks: 17384


 

 

Antalis a relansat gama de hartii colorate Pop’Set sub brandul Olin Colours. Dispunând de cele 26 de nuanțe disponibile anterior sub marca Pop’Set, gama Olin Colours include, de asemenea, opt culori noi prezente în gamă: Baby Blue, Baby Pink, Blush, Cherry, Cobalt, Jungle Green, Light Blue și Orange.

Antalis a cumpărat Pop’Set de la Arjowiggins în noiembrie 2022,  într-o tranzacție de cca 2  milioane euro împreună cu Olin, Keaykolour, Rives și Conqueror.

Vicky Weatherington, directorul de vânzări al diviziei de hârtie creativă a Antalis, a declarat: “Suntem încântați să relansăm această gamă emblematică și să o includem în mult iubita familie Olin de hârtii speciale .
“Noile culori au fost concepute pentru a satisface tendințele moderne de culoare, iar gama largă de gramaje și dimensiuni înseamnă că Olin Colours poate fi utilizat pentru o multitudine de aplicații creative.”
Noua gamă e disponibilă într-o varietate de gramaje, cele mai multe fiind oferite la 120 și 240 g/mp, deși unele sunt disponibile în gramaje mai mari, de până la 400 sau 700 g/mp, cum ar fi Olin Colours Black.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
384 views
bookmark icon

Write a comment...