Stiri

Mondi lansează Nautilus ProCycle – hârtie reciclată albă cu certificare Blue Angel

• Bookmarks: 45624


Mondi își extinde portofoliul de hârtii reciclate cu Nautilus ProCycle, o hârtie albă, 100% reciclată, având certificările Blue Angel și EU Ecolabel. În plus, gama Nautilus beneficiază de tehnologia ColorLok pentru culori inkjet mai intense și o uscare mai rapidă a cernelii. „Portofoliul extins Nautilus oferă clienților o gamă completă de hârtii reciclate și certificări pentru a satisface nevoile tuturor. Cererea de pe piață pentru hârtie reciclată albă cu certificare Blue Angel a crescut în ultima perioadă, iar noua noastră gamă Nautilus ProCycle satisface această necesitate. Clienții noștri sunt prioritatea noastră în fiecare zi”, susține Johannes Klumpp, director de marketing și vânzări la Mondi Uncoated Fine Paper, Europe & International.
Blue Angel este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase certificări de mediu din Germania. Consumatorii pot avea încredere că produsele și serviciile certificate îndeplinesc standarde înalte de mediu, sănătate și performanță. Produsele și serviciile care poartă eticheta Blue Angel trebuie să satisfacă criteriile specifice fiecărui grup de produse. „Pentru a îndeplini standardele stricte de certificare Blue Angel și propriile noastre standarde de înaltă calitate pentru producția de hârtie reciclată, am căutat un partener de încredere pentru a ne furniza deșeuri din hârtie. După o analiză amănunțită, am găsit un partener competent cu care putem lucra pe termen lung”, explică domnul Klumpp. Utilizarea deșeurilor din hârtie de înaltă calitate permite Mondi să-și atingă gradul de alb propus de 140 CIE (ISO 100) fără înălbitori optici, întrunind astfel cerințele Blue Angel.
La târgul drupa 2016, care va avea loc în Dusseldorf între 31 mai și 10 iunie, Nautilus ProCycle va fi prezentat ca parte a portofoliului de hârtii reciclate Mondi, împreună cu întreaga gamă de hârtie necretată fină. O dezvăluire în premieră este aceea că vizitatorii pot vedea o demonstrație live a performanței ridicate oferite pentru că o versiune a Nautilus ProCycle optimizată pentru imprimarea inkjet de mare viteză va fi tipărită la standul Mondi care va fi situat în Sala 4, standul C21.
Johannes KlumppÎn plus, Mondi lansează o nouă campanie “Green Range” pentru gama sa de hârtii de birou sub motto-ul „Da, noi plantăm!”. Campania se axează pe subiecte precum dezvoltarea durabilă și producția responsabilă de hârtie. Jocul online „Green Range” are un rol bine definit deoarece combină cu succes divertismentul cu informațiile. Participanții pot câștiga premii atractive în fiecare lună, cum ar fi un „Fair Phone” sau un trofeu din hârtie. În plus, Mondi donează un euro pentru fiecare utilizator înregistrat pentru ONG-ul OroVerde, organizații cu contribuții concrete și durabile la protecția pădurilor și a biodiversității. „Invităm toți clienții și consumatorii noștri să planteze, să se joace și să câștige cu ajutorul noului nostru joc online. Să înveți despre sustenabilitate nu a fost niciodată mai distractiv”, încurajează Johannes Klumpp.

Similar Posts:

45 recommended
comments icon0 comments
0 notes
624 views
bookmark icon

Write a comment...