Stiri

Mondi își adaptează linia de producție din Germania pentru a produce componente pentru măști de față

• Bookmarks: 47962


Mondi produce benzi elastice, din trei straturi, pentru un miliard de măști de față. Fabricile din Gronau, Germania și Taicang, China și-au mărit producția pentru acest tip de material.

Conform unui comunicat emis în data de 3 aprilie 2020 conducerea Mondi își afirmă “angajamentul de a produce consumabile și componente necesare pe perioada pandemiei impusă de epidemia de COVID-19.” “În calitate de lider global în ambalaje și hârtie, echipa de componente îngrijire personală Mondi a găsit o modalitate de a converti o linie de producție la fabrica sa din Gronau din Germania, pentru a produce benzi elastice, care sunt acum utilizate pentru măștile de față și utilizate de personalul medical, dar și de alți utlizatori,” se arată în comunicat.

Fabrica Mondi din Gronau produce în mod obișnuit materiale de bază pentru producția scutecelor pentru copii, produse pentru incontinență destinate adulților și obiectele de îngrijire feminină. Fabrica a fost capabilă să își adapteze rapid una dintre liniile sale de fabricație pentru a produce o bandă laminată cu trei straturi, care poate fi folosită pentru prinderea măștilor de protecție. Acest material elastic înlocuiește bandă cauciucată care ține masca pe față, crescând astfel viteza operațională a mașinilor care montează aceste benzi.

„Mondi Gronau lucrează la furnizarea de benzi care se vor potrivi cu peste un miliard de măști de față. Deoarece există o cerere din ce în ce mai mare pentru astfel de tipuri de măști pentru față, ne dezvoltăm capacitatea de a răspunde acestei cerințe. Prin producerea acestei curele elastice moi, suntem capabili să producem cantități mai mari pentru a răspunde cererii crescânde “, spune dr. Michael Trinkaus, director de cercetare și dezvoltare și inginerie de aplicații pentru divizia de îngrijire personală Mondi.

De asemenea, Mondi operează o fabrică din Taicang, China, care folosește produsele realizate la Gronau pentru a produce produse de igienă. Compania a fost în măsură să îndeplinească comenzile pentru curele de mască ale clienților din China, când a izbucnit pentru prima dată epidemia de virus COVID-19. Cererea crește acum pentru mai multe astfel de livrări de la clienții din întreaga Europă, ceea ce a determinat fabrica Gronau să crească producția acestui material.

Similar Posts:

47 recommended
comments icon0 comments
0 notes
962 views
bookmark icon

Write a comment...