Default

Mondi va produce cel puțin un milion de măști medicale pe zi.

• Bookmarks: 103807


Mondi a dat drumul la noi linii de producție a măștilor medicale pentru față ,la fabrica din  Gronau- Germania, pentru a atenua răspândirea Covid-19.
Mondi Gronau are peste 50 de ani de experiență în producerea și prelucrarea materialelor și componentelor elastice pentru produsele de igienă. Anul trecut, compania a anunțat că va deschide linii de producție pentru materialul de bază,  precum și măști medicale pentru față.
Cu noile linii, Mondi construiește un lanț valoric local în Germania pentru a răspunde nevoilor pandemiei. Cu două mașini de mare viteză foarte automatizate, producția complet integrată permite ieșirea a 700 de măști medicale de față pe minut. Aceasta este de aproximativ șapte ori mai mare decât linia standard de producție a măștilor de față și va produce cel puțin un milion de măști de grad medical pe zi.
Măștile sunt certificate ca produs medical de către Institutul German Johner și îndeplinesc standardele germane OEKO-TEX și Dermatest. Cu această producție, Mondi Gronau va aborda direct nevoile sectorului sanitar german, inclusiv spitale, farmacii și comercianți cu amănuntul a produselor specializate.
“Am identificat deficitul de material  în Germania la începutul pandemiei de anul trecut și am reacționat rapid pentru a înființa producția de măști medicale de față de înaltă calitate. Datorită configurațiilor și certificărilor noastre de producție de mare viteză, Mondi Gronau este poziționată ideal pentru a furniza măști medicale de înaltă calitate, care oferă protecție fiabilă și confort ridicat din momentul în care sunt puse la momentul în care sunt scoase”, a comentat Jürgen Schneider, managing director al Mondi Gronau.

Similar Posts:

103 recommended
comments icon0 comments
0 notes
807 views
bookmark icon

Write a comment...