Stiri

Interviu cu Wolfgang Kropiunik, Mondi Group, la drupa 2012

• Bookmarks: 33512


 

####video####

Traducerea interviului în limba română

Titi Amzăr, redactor-șef „Print Magazin”: Bună ziua, ne aflăm la unul din standurile mega-târgului drupa, la prietenii de la Mondi, care, așa cum știm, au organizat anul trecut în România două evenimente. Unul dintre interlocutorii pe care vi i-am prezentat anul trecut este domnul Wolfgang Kropiunik, care este șeful marketingului și business development-ului diviziei Uncoated Fine Paper.

Wolfgang Kropiunik, Head of Marketing & Business Development Uncoated Fine Paper Mondi Group: Bună ziua și bine ați venit la drupa și la standul Mondi. Îi salut pe cei care urmăresc acest material pe internet din străinătate. Aici, la standul nostru, prezentăm portofoliul nostru pentru tipografii profesioniști care au mașini de tipar offset, pentru cei care au mașini de tipar digitale, precum cele cu toner uscat, pentru cei care folosesc tehnologie indigo și așa mai departe. Nu în ultimul rând, prezentăm aici hârtie pentru imprimarea inkjet și chiar pentru mașinile de tipărit inkjet de mare viteză.  Așadar, orice tehnologie are soluții aici, la standul Mondi.

Titi Amzăr: Am văzut că ați furnizat hârtia de tipar și pentru mașinile lui Benny Landa?…

Wolfgang Kropiunik: Da, și pentru acestea. Este chiar o realizare pentru noi. Nu am sponsorizat doar hârtia pentru mașinile lui Benny Landa, ci și pentru alți 16 producători de mașini tipografice. În total, am furnizat celor de la acest târg peste 100 de tone de hârtie care urmează să fie tipărite în următoarele 12 zile. Așadar, mai mult de 100 de tone de hârtie se află la drupa în standurile a 17 fabricanți (n.r. incluzând și standul Mondi).

Titi Amzăr: Vă urăm mult succes, nu doar acum, dar mai ales după târg, încât să vindeți din ce în ce mai mult.

Wolfgang Kropiunik: Citiți această revistă!

 

Similar Posts:

33 recommended
comments icon0 comments
0 notes
512 views
bookmark icon

Write a comment...