Stiri

Tipografii s-au măsurat în măiestrie la biliard

• Bookmarks: 25623


Dan Călin

 

Tipografia Everest și Pro Reclama au câștigat iar primele două locuri la Cupa de biliard organizată de Papyrus și Mondi

 

Aseară, în cadrul clubului IDM din București, tipografi, publicitari și furnizori de hârtie s-au întâlnit într-un cadru relaxat pentru a socializa. Motivul a fost ediția a II-a a Cupei de biliard organizată de Papyrus România și Mondi Uncoated Fine Papers care a dezlănțuit spiritul combativ al participanților, așa cum a observat și Marius Sandu, Sales Area Manager Mondi Uncoated Fine Paper Europe & International: „Reeditarea cupei de billiard sub parteneriatul Payrus România-Mondi Uncoated Fine Papers ne-a oferit dovada că spiritul competițional se manifestă liber chiar și în afara spectrului strict profesional. Am întâlnit cu nostalgie figuri familiare, personaje emblematice din industria hârtiei și a tipăriturilor, parteneri de afaceri care se redescoperă în contextul evoluției erei digitale, uniți în egală măsură de ambiția de a câștiga încrederea consumatorilor. În fond, hârtia este produsă din surse regenerabile, este reciclabilă și oferă suportul natural de manifestare a ideilor. Evenimentul în sine este o experiență binemeritată de evadare din cotidian într-o atmosferă prietenoasă. Sperăm din toată inima că astfel de momente de interacțiune umană vor rămâne în amintirea tuturor participanților.”

Au participat reprezentanți ai mai multor companii din domeniu: Best Print Services, Biro-Media Trading, DNS Birotică, First Advertising Agency Int, Grupul de Presă și Tipografie Romprint, Inkorporate Print, Lecom Birotică Ardeal / Pigna România, Mega Press Holdings, Mondi Paper Sales, Pro Reclama Production, Roel, Tipografia Everest 2001, UDP – Distribuție Papetarie și Vector International. Primele două locuri au fost ocupate și în acest an în aceeași ordine și de aceiași participanți ca la ediția trecută: Tipografia Everest 2001 (locul întâi) și Pro Reclama Production (locul al II-lea). Pe locul al treilea s-a clasat echipa Vector International.

Însă cel mai important este faptul că toată lumea s-a simțit bine. „Față de ediția de anul trecut, acum am avut mai mulți participanți care au venit cu mai mult entuziasm. În felul acesta ne-am atins obiectivul: am vrut să organizăm o întâlnire între oameni de bună calitate dintr-o industrie care înfruntă în prezent foarte multe probleme și să oferim o seară în care să ne putem distra și să ne putem simți bine într-un cadru relaxat ca între prieteni. Cu siguranță anul viitor vom avea ediția a treia”, concluzionează Sorin Buga, Managing Director al Papyrus România

 

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
623 views
bookmark icon

Write a comment...