Stiri

Majorări de prețuri și la Mondi.

• Bookmarks: 8368


 

Grupul Mondi  planifică  creșteri de preț de până la 15% pentru cele mai multe dintre clasele sale de hârtie fină începând de luna viitoare.În conformitate cu alți producători de hârtie care au anunțat creșteri de prețuri în ultimele săptămâni, compania a menționat creșterea costurilor de intrare.

Cifra de afaceri de 1,5 miliarde de euro  a Grupului Mondi, are șase sedii operaționale în Austria, Slovacia, Rusia și Africa de Sud. Acesta revendică o poziție de lider de piață pe piața europeană (inclusiv Rusia) pentru acest tip de hârtie.Creșterile de prețuri, cuprinse între 8%-15%, se aplică claselor produse în Austria și Slovacia și vor intra în vigoare din 5 iulie.Johannes Klumpp, director de marketing și vânzări la afacerea Uncoated Fine Paper, a declarat: “Recunoaștem că aceste ajustări ale prețurilor vin într-un moment în care industria noastră iese dintr-o perioadă dificilă. Decizia reflectă creșterea costurilor de intrare și este necesară pentru a continua să oferim clienților noștri portofoliul, calitatea și serviciile remarcabile pentru care se bazează pe noi.”
Grupul a avut vânzări totale de peste 6,8 miliarde de euro anul trecut. Celelalte unități comerciale ale sale deservesc zona de  ambalaje ondulate, flexibile și materiale proiectate.

Similar Posts:

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
368 views
bookmark icon

Write a comment...