Stiri

Antalis și Mondi, acord de distribuție în zona EMEA pentru gama de hartii reciclate de la Mondi, NAUTILUS®

• Bookmarks: 54851


COMUNICAT DE PRESĂ

Antalis, lider European în distribuția de hârtie, produse de packaging și soluții de comunicare vizuală va începe de azi distribuția produselor din gama Mondi NAUTILUS® în rolă și coală tipografică   pentru a răspunde cererii în creștere de hârtie premium reciclată necretată.

Toate hârtiile din noua gamă Mondi NAUTILUS® sunt necretate și fabricate 100%  din deșeuri de hârtie. Acestea îndeplinesc cele mai înate standard de sustenabililtate și sunt acreditate FSC™ și certificate EU Ecolabel.

NAUTILUS® SuperWhite este o hârtie reciclată 100%, necretată cu un grad ridicat de alb (CIE 150)

NAUTILUS® Classic este o hârtie reciclată 100%, cu certificare Blue Angel, necretată cu o nuanță naturală pentru un aspect reciclat autentic  (CIE 112)

Ambele hârtii oferă o calitate premium protejând echipamentele de imprimare și micșorând reziduurile de praf.

  • Potrivite pentru printurile alb & negru și color
  • Testate pe Xerox, Canon, Konica Minolta, Ricoh, Kodak

O gamă nouă destinată cererii în creștere de produse reciclate.

În ultimii doi ani, cererea pentru hârtie reciclată a crescut în mod constant. Această cerere a fost alimentată de solicitările deținătorilor de branduri care răspund unor preocupări crescânde pentru o utilizare mai eficientă a resurselor natural și a economiei circulare. Hârtiile reciclate se potrivesc inițiativelor 3R (Re-duce, Re-utilizează, Re-folosește). Prin intermediul acestei înțelegeri, Antalis își va consolida poziția de lider în oferirea de produse alternative sustenabile pentru piață.

« Suntem încântați de această nouă colaborare. Odată ce gamele de hârtii reciclate de la Arjowiggins nu mai sunt disponibile, a trebuit să găsim alternative pentru clienții noștri. Credem că Mondi are produsele și serviciile potrivite pentru a deveni lider de piață pe segmentul de hârtii reciclate necretate. Ei au de asemenea un istoric care-i recomandă în a introduce pe piață branduri puternice.  Alături de NAUTILUS® suntem încrezători că putem fi câștigători utilizând hârtiile reciclate» declară Xavier Jouvet, Group Marketing & Purchasing Director Antalis International.

« Antalis beneficiază de o prezență globală și o conexiune puternică cu agențiile și deținătorii de branduri, ceea ce va ajuta la accelerarea vitezei de adopție a NAUTILUS® și astfel, la răspândirea soluțiilor care cuprind hârtii sustenabile. Lucrând împreună putem crește piața hârtiilor reciclate și mai mult», a comentat Johannes Klumpp, Marketing & Sales Director Uncoated Fine Paper al Mondi Group.

Despre Antalis:

Antalis (Euronext Paris : ANTA) este lider European în distribuția de hârtie B2B (numărul 1 la nivel mondial în afara Statelor Unite) și Packaging industrial,  numărul doi în Europa în distribuția de materiale pentru Comunicare Vizuală . În 2018, Grupul a raportat vânzări de  €2.3 miliarde, cu 5200 de angajați, peste 120,000  de clienți, companii și tipografii din 41 de țări. Prin intermediul a 115 centre de distribuție, Antalis face zilnic aproximativ 12,000 de livrări și a distribuit 1.3 milioane tone de hârtie în 2018.

Despre Mondi

Mondi este lider mondial în produse de packaging și hârtie, încântând clienții și consumatorii săi cu soluții de hârtie și packaging inovative și durabile. Mondi este pe deplin integrat în lanțul valoric al ambalajelor și hârtiei – de la gestionarea pădurilor și producerea de folii din celuloză, hârtie și plastic, la dezvoltarea și fabricarea unor soluții eficiente de ambalare industriale și de consum. Durabilitatea este încorporată în tot ceea ce face Mondi. În 2018, Mondi a înregistrat venituri de 7,48 miliarde euro și EBITDA la un nivel de 1,76 miliarde de euro.

Similar Posts:

54 recommended
comments icon0 comments
0 notes
851 views
bookmark icon

Write a comment...