Stiri

Antalis organizează „Săptămâna verde”

• Bookmarks: 25749


Antalis, lider european în distribuția hârtiei, cartonului și a materialelor folosite ca suport pentru comunicare, organizează în perioada 24-30 septembrie 2012 o serie de acțiuni care au ca scop promovarea consumului de hârtie reciclată și a hârtiei certificate care provine din păduri administrate responsabil. În această săptămână, fiecare client care va achiziționa minim 200 de kilograme de hârtie reciclată sau certificată FSC va primi cadou un copăcel și un top de hârtie din fibre reciclate pentru copiator.

Vineri, 28 septembrie 2012, Antalis că invită la sediul său din Strada Matei Basarab nr. 20A, București, pentru a descoperi diferențele care rezultă din folosirea unei hârtii care provine din păduri certificate versus o hârtie provenită din păduri defrișate și să sărbătorim FSC Friday 2012.

Antalis deține certificatul FSC cu numărul C101533 din anul 2010 pentru toate operațiunile sale din București, Iași și Cluj, fiind singura companie din România care va organiza un eveniment dedicat acestei zile.

FSC este o organizație independentă, neguvernamentală, nonprofit, care are ca scop promovarea administrării responsabile a pădurilor la nivel mondial, fondată în 1993, reprezentată în peste 50 de țări. Peste 125 de milioane de hectare de pădure dețin certificat FSC.

Acțiunile Antalis din această perioadă susțin astfel și Campania Asociației MaiMultVerde „Fă cadou un copac!”. Pe termen lung, persoana care primește cadou copăcelul va primi informații despre acțiunea de plantare și participarea la ea, iar ulterior acesteia, despre evoluția copăcelului plantat.

„Ne bucurăm să sprijinim inițiativa Antalis prin plantarea unui copăcel pentru fiecare client care va achiziționa minimum 200 de kilograme de hârtie reciclată sau certificată FSC. Astfel, Antalis susține eforturile Asociației MaiMultVerde de împădurire și conservare a pădurilor prin încurajarea utilizării hârtiei reciclate, dar și prin acțiuni de plantare”, a declarat Anamaria Bogdan, director de comunicare la Asociația MaiMultVerde.

Acționăm pentru a micșora impactul produselor comercializate asupra mediului, promovând hârtiile reciclate și certificate și pentru al 3-lea an consecutiv invităm companiile să ia parte la această campanie”, a spus Lorett Mincu, Managing Director la Antalis România.

(Sursă: Antalis România)

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
749 views
bookmark icon

Write a comment...