Default

Săptămâna verde de la Antalis

• Bookmarks: 24547


În contextul declarării anului 2011 de către Naţiunile Unite ca „An Internaţional al Pădurii”, filiala din România a grupului Antalis a ales să marcheze acest eveniment printr-o serie de acţiuni reunite în „Săptămâna Verde”.

Antalis acţionează nu doar pentru a minimiza impactul produselor comercializate asupra mediului ci şi pentru a minimiza însuşi impactul acţiunilor grupului asupra mediului înconjurător şi declară perioada 21-27 martie ca „Săptămâna Verde”.

În această perioadă, 2% din vânzările de hârtie reciclată vor fi donate către ONG-ul Viitor Plus, vor fi acordate reduceri de 5% la produsele certificate, Antalis hotărând să colecteze, la cerere, deşeurile din hârtie de la partenerii săi şi să premieze cea mai bună iniţiativă ecologică a unui angajat.

Lorett Mincu, Managing Director Antalis România a declarat despre această acțiune: “În calitate de distribuitori, avem un rol important şi tratăm cu seriozitate responsabilităţile pe care le avem faţă de mediu. Acest fapt ne-a determinat să organizăm acţiuni care-i implică pe clienţii, furnizorii şi angajaţii noștrii. Vrem ca săptămâna verde să devină o tradiţie pentru industria în care ne desfăşurăm activitatea.”

(Sursă: Comunicat de presă Antalis România)

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
547 views
bookmark icon

Write a comment...