Default

Antalis a participat la Crosul Pădurii

• Bookmarks: 23431


Pentru a fi primii care sărbătoresc Ziua Internaţională a Mediului (5 iunie), echipa Antalis a ales să alerge sâmbătă, 30 mai 2009, la Crosul Pădurii în Parcul Herăstrău din Bucureşti. Evenimentul, organizat de Asociaţia Bucharest Running Club şi Viitor Plus, a avut ca scop promovarea mişcării pentru sănătate şi strângerea fondurilor necesare împăduririlor din România. Crosul Pădurii a adus la start peste 150 de angajaţi ai Antalis şi ai altor companii participante, beneficiind şi de suportul campioanei mondiale şi olimpice la canotaj Valeria Răcilă von Groningen. Participanţii au achitat o taxă sugestivă pentru participare: 3 kg de maculatură, fiecare devenind părinte adoptiv al unui copac care va fi îngrijit timp de şase ani prin proiectul Adoptă un copac.

Antalis  pus la dispoziţia organizatorilor banerele de Start şi Finish, numerele de pe tricourile tuturor participanţilor şi Ghidul alergătorului. Pentru a arăta preocuparea faţă de mediu, Antalis România a ales ca acest ghid care cuprinde informaţii generale pentru alergători şi un program de antrenament pentru începători, să-l tipărească pe hârtie reciclată, Trend White.
„Ne bucură începutul colaborării noastre cu firma Antalis în cadrul Crosului Pădurii, unde încercăm să promovăm un stil de viaţă sănătos, să strângem fonduri pentru păduri şi să reciclăm hârtie pentru a salva copacii de la tăiere… Sperăm să crească numărul organizaţiilor şi persoanelor care utilizează materialele în mod eficient şi protejând mediul”, a declarat Teia Catană, preşedinte Viitor Plus.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
431 views
bookmark icon

Write a comment...