Default

Apple ar putea lansa un Tablet Computer în primăvară

• Bookmarks: 19416


Ultimele zvonuri din presa de specialitate acreditează din ce în ce mai mult ideea că Apple este foarte aproape de lansarea propriului Tablet Computer, cel mai probabil în primăvara anului 2010.

După toate probabilităţile, cele mai multe fiind pur speculative, „maşinăria” ar putea avea un display multi-touch de 10.1 inchi pe baza tehnologiei LTPS LCD, pe care Apple o foloseşte deja pentru iPhone, şi va avea un preţ de referinţă în jurul a 1.000$.

Conform analiştilor, o atare lansare l-ar ajuta pe producătorul cu sediul în California să-şi crească acţiunile la bursă cu 50-75 de cenţi. Zvonul apariţiei tablet computerului Apple nu este total nefondat, existând semnale că producătorul american a lansat deja către edituri o ofertă „foarte atractivă” – ceea ce întăreşte ideea că Apple intenţionează să intre pe piaţa de e-book dezamăgită de serviciile oferite de Amazon.

Despre această problemă, analistul Yair Reiner spune că „pe cât de inovatoare este, credem că soluţia Kindle de la Amazon a dezamăgit industria de publishing (cărţi, ziare sau reviste), impunând exclusivitate, interzicând publicitatea şi solicitând condiţii aberante de adaos comercial.”.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
416 views
bookmark icon

Write a comment...