Analiza

Prima bibliotecă digitală din România

• Bookmarks: 22 • Comments: 5829


Vodafone, in colaborare cu Editura Humanitas, a lansat prima biblioteca digitală din Romania: aici, pasionații de lectură pot descărca gratuit fascicule din cărțile preferate direct pe telefonul mobil sau pe tabletă, indiferent de rețeaua de telefonie mobilă pe care o folosesc. Biblioteca digitală Vodafone este localizată într-un spațiu inedit – la stația de metrou Piața Victoriei (M2) – și va fi disponibilă publicului iubitor de carte până la 31 octombrie 2012.

Odată ajunși în «Biblioteca digitală Vodafone« de la stația de metrou Piața Victoriei, tot ce trebuie să facă pasionații de carte este să scaneze QR code-ul disponibil pe cotorul cărții preferate, aflate pe unul dintre “rafturile” bibliotecii. Utilizatorii vor fi, astfel, direcționati către un site pe mobil – www.bibliotecapemobil.ro, de unde vor putea descărca, gratuit, un fascicul din fiecare carte, în format pdf, epub sau audio. Traficul în cadrul site-ului pe mobil este gratuit până la 31 octombrie pentru clienții Vodafone Romania.

Biblioteca digitală Vodafone dispune, în total, de 49 de titluri de cărți și de 10 cărți audio. Un singur titlu este disponibil pentru descărcare gratuită pe telefonul lor mobil sau pe tabletă, în varianta integrală – e-book-ul Mateiu I. Caragiale – “Sub pecetea tainei”. În cazul în care utilizatorii vor dori să achiziționeze orice alt titlu din “Biblioteca digitală Vodafone” în varianta integrala, format e-book, aceștia vor fi redirecționati către website-ul editurii Humanitas, de unde vor putea cumpăra online titlul respectiv.

Proiectul “Biblioteca digitală Vodafone” a fost dezvoltat de Vodafone Romania, în parteneriat cu Editura Humanitas și Metrorex, cu sprijinul McCann Ericsson România.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon5 comments
5 notes
829 views
bookmark icon

0 thoughts on “Prima bibliotecă digitală din România

    Write a comment...