Stiri

Microsoft Office, acum și prin Vodafone

• Bookmarks: 17593


Microsoft continuă ofensiva prin care ne duce în cloud. Lansarea noii suite Office 365 în România ne-a pus în postura de a alege dintre mai multe variante de abonament, practic. Această ofertă este disponibilă acum și ca serviciu de la un partener Microsoft neobișnuit: operatorul de telefonie mobilă. Prima companie care oferă această opțiune în țara noastră este Vodafone. După lansarea acestui serviciu în alte 15 țări în care Vodafone activează, a venit timpul ca și întreprinzătorii români să nu mai facă investiții mari în licențe și să-și permită o suită de productivitate Office pe bază de abonament, în funcție de opțiunile de care au nevoie, legal.

Parteneriatul pe care îl anunțăm astăzi este rezultatul unei alinieri de viziune a companiilor noastre cu privire la dezvoltarea pieței locale și o dovadă că mobilitatea și serviciile Cloud sunt două tendințe în strânsă corespondență. Office 365 este prima noastră ofertă de productivitate pentru clienți și este pe cale să devină business-ul cu cea mai mare creștere pentru Microsoft în toată istoria companiei. Cu siguranță, parteneriatul Microsoft cu Vodafone în România va accelera tranziția companiilor și instituțiilor din România în cloud, cu impact în performanța organizațiilor și în creștere economică”, a declarat Gabriela Matei, Cloud Director, Microsoft România.

În prima fază, serviciul este oferit clienților din segmentul corporate (cu mai mult de 50 de angajați), dar este foarte posibil ca din primăvară să vedem mai multe oferte în portofoliul Vodafone. (Surse din cadrul Microsoft România susțin că din primăvară vor apărea noi oferte pentru produsele din gama Office.) Oricum, operatorul de telefonie și date pune la dispoziție în oferta sa tot ceea ce oferă noul Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Exchange, Sharepoint), utilizabile de pe calculator, tabletă sau smartphone.


Benoit Valla, Vodafone România.

„Prin includerea serviciilor Microsoft Office 365 în oferta comercială pentru companii, Vodafone face încă un pas important în Cloud. Parteneriatul dintre liderul segmentului business pe piața de comunicații mobile din România și cel mai puternic furnizor de instrumente și soluții de productivitate aduce acum beneficii suplimentare companiilor de la noi din țară, printre care se numără factura unică, asistența în limba română și eficientizarea costurilor. România devine astfel cea de-a 16-a țară în care Vodafone lansează Office 365, iar Vodafone, singurul operator mobil din România cu care Microsoft a încheiat un astfel de parteneriat”, a declarat Benoit Valla, Senior Director, Corporate & Government Segment, Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Prețurile abonamentelor la care este disponibil Office prin oferta curentă sunt între 3,30 euro și 19 euro pe lună per cont de utilizator.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
593 views
bookmark icon

Write a comment...