Repere

Bernhard Schaaf,dupa 14 ani de Heidelberg , trece în echipa de conducere a Manroland.

• Bookmarks: 883041


Manroland Sheefed l-a convins pe fostul șef de departament ,,de mare format” a lui Heidelberg sa li se-alature și își propun să închidă “gaura” lăsată de ieșirea rivalului sau.Heidelberg a făcut schimbări radicale în portofoliul său de produse în urmă cu un an si ca  urmare, o serie de persoane de rang înalt au părăsit grupul.
Bernhard Schaaf, avand o vechime de 14 ani in grup , fost vicepreședinte pentru speedmaster XL145 și XL162 VLF , senior project a pieței pentru VLF și Primefire 106 B1 presa cu jet de cerneală, a părăsit Heidelberg la sfârșitul anului trecut,pt  noul său rol ca membru al consiliului de administrație și șef  la Manroland Sheeffed (masini de format mare)în Offenbach. CEO-ul Rafael Peñuela a declarat că este încântat să-l primească pe Bernhard Schaaf în echipa de conducere a firmei.
“Odată cu lansarea Roland 900 Evolution vara trecută coincide cu o creștere a cererii globale pentru mașini de format mare în aplicații de ambalare și cunoștințele dl Schaaf a sectorului,este perfect pentru a consolida echipa noastră ,mai ales in sectorul masinilor  de format mare”, a spus el.
Schaaf a salutat “stabilitatea financiară” a lui Manroland sub proprietatea Langley Holdings și a declarat că lansarea 900 Evolution -“demonstrează ambiția companiei și îmi oferă șansa de a explora oportunități de dezvoltare în acest sector extrem de important”.
Rezultatele Langley  în 2020, se ridicau la  214,7 milioane de euro (cifra de afaceri), revenind la productie completa – în special pentru masinile de mari dimensiuni.

Similar Posts:

88 recommended
comments icon0 comments
0 notes
3041 views
bookmark icon

Write a comment...