Stiri

Manroland Sheetfed a raportat comenzi ce au atins un maxim istoric.

• Bookmarks: 22732


Producătorul de masini  cu sediul în Germania este deținut de grupul de inginerie  Langley Holdings din Marea Britanie. Afacerea a revenit la producția completă în primăvară, după ce au intrerupt munca pentru scurtă durată fiind inițiată din cauza impactului pandemiei de Covid-19 asupra piețelor mondiale.
La momentul respectiv, firma a declarat că anticipează o cerere înfloritoare pentru cea mai recentă gamă de masini  ,,Evolution”.
“De la începutul anului 2021, asistăm la un număr tot mai mare de proiecte atât pentru presele de dimensiune 700, cât și pentru cele de 900, deoarece imprimantele din întreaga lume au început să-și recâștige încrederea în investiții după Covid”, a declarat  Bernhard Schaaf, fostul șef al masinilor  de format mare  Heidelberg, acum in curtea celor de la Manroland.
“Mai mult decât atât, Roland 700 Evolution și presele de serie Roland 900 Evolution recent lansate sunt tehnologii absolute de ultimă generație care oferă avantaje comerciale semnificative. Clienții noștri recunosc acest lucru.”- a spus el.
Manroland Sheetfed sărbătorește, de asemenea, 150 de ani de producție, la fabrica sa Offenbach în acest an. Firma a fost fondată în 1871.
Au trecut nouă ani și opt luni de când vechea afacere Manroland a dat faliment, ceea ce a dus la cumpărarea de către Langley Holdings  a afacerii.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
732 views
bookmark icon

Write a comment...