Stiri

Canon lansează o nouă soluție MFP de format mare, pentru documente tehnice

• Bookmarks: 18420


Canon Europe anunță lansarea soluției Canon imagePROGRAF MFP M40, sistemul ideal pentru un flux de lucru complet pentru imprimare, scanare, arhivare și distribuție de documente alb-negru și color de format mare. Soluția include o imprimantă de format mare imagePROGRAF, un scaner încorporat M40 cu stand, software puternic MFP și o interfață cu ecran tactil mare, ușor de folosit, cu previzualizare dinamică. De la scanarea inițială și până la rezultatul final, această soluție completă este ideală pentru grupuri de lucru indiferent cât de numeroase, care folosesc documente tehnice – mai ales în domenii precum arhitectură, inginerie și construcții.

Încorporând funcții de imprimare, scanare către fișier/e-mail/copiere și conectare cloud, noul MFP este proiectat să îndeplinească toate cerințele utilizatorilor de CAD/GIS în materie de viteză și precizie. Canon imagePROGRAF MFP M40 e capabil să scaneze imagini cu lățimi de până la 101 cm la viteze de până la 33 cm/ secundă (monocrom). Dispozitivul folosește un nou aranjament al senzorilor de imagine pentru a asigura că imaginile captate sunt precise, de înaltă definiție, fără umbre și la rezoluții optice de 1200 dpi. Cu posibilitatea de imprimare la 2.400 x 1.200 dpi cu picături de cerneală de 4 picolitri, acest MFP reproduce ușor liniile subțiri și detaliile complexe. Mai mult, tehnologia “hot swap” a rezervorului de cerneală permite schimbarea cartușelor fără a întrerupe imprimarea.

Operat de soluția software MFP SmartWorks prin intermediul unui ecran tactil intuitiv de 22 de inch, imagePROGRAF MFP M40 poate scana automat loturi de documente pentru o eficiență sporită. Dispune de un hard-disk de 250 GB*, cu suport pentru fișiere precum PDF, JPEG, TIFF, și alte configurații multiple, astfel încât utilizatorii să poată personaliza soluția în funcție de propriile nevoi și specificații. Soluția este compatibilă cu cinci imprimante Canon de format mare din gama imagePROGRAF (iPF750, iPF815, iPF825 și nou lansatele iPF760 și iPF765).

Yuichi Miyano, director al departamentului Large Format Print al Canon Europe, a declarat: „Acum câțiva ani, industriile precum arhitectura, ingineria și construcțiile erau principalii utilizatori de imprimante și scanere de format mare. Totuși, pe măsură ce au apărut tot mai multe aplicații, ne așteptăm ca piața să crească direct proporțional. Remarcăm utilizarea tot mai crescută în rândul companiilor de utilități, din energie sau guvernamentale, care se ocupă de planificări urbane, și care folosesc aceste soluții pentru scanare, arhivare și reimprimare a planurilor sau a desenelor tehnice.

Portofoliul Canon răspunde acestei cereri. Noul sistem imagePROGRAF M40 este o opțiune accesibilă pentru scanare și imprimare de înaltă calitate în format mare. Este ușor de utilizat, ceea ce înseamnă o investiție incredibil de versatilă pentru orice afacere ce-și dorește creșterea productivității de la un capăt la celălalt, în materie de imagistică”.

Portofoliul soluției Canon imagePROGRAF MFP M40 va fi disponibil din ianuarie 2013, prin intermediul partenerilor Canon autorizați.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Canon.

* Hard-disk-ul de 250 GB nu este disponibil pentru toate configurațiile.

(Sursă: Canon România)


Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
420 views
bookmark icon

Write a comment...