Stiri

Noi modele de multifuncționale de la Canon

• Bookmarks: 21508


Canon a anunțat lansarea a patru modele noi în gama multifuncționalelor Pixma MX. Imprimantele MX395, MX 455, MX525 și MX925 vor înlocui din acest an modelele MX375, MX435, MX515, respectiv, MX715/MX895. Producătorul spune că noile multifuncționale au funcții de imprimare, copiere, scanare, fax și ADF (alimentare automată cu documente) și sunt destinate utilizării în mediul casnic sau în birouri cu productivitate mare.


Canon PIXMA-MX525. Credit foto: Canon

Odată cu lansarea, cei de la Canon au anunțat și faptul că de acum toate modelele din gama Pixma MX suportă cartușe de randament sporit, XL. Pixma MX 925 are opțiunea de a folosi și un cartuș XXL pentru cerneală neagră, care permite imprimarea a până la 1.000 de pagini A4 fără schimbare.


Canon PIXMA-MX925. Credit foto: Canon

Navigarea între funcțiile de scanare și imprimare va fi mai ușoară de acum cu gama MX, odată cu implementarea aplicației My Image Garden, disponibilă, mai nou, și pentru aparatura de birou. Aceasta aduce toate programele disponibile pe imprimantele Pixma într-o singură interfață, oferind și asistență inclusiv pentru utilizatorii casnici, lucru valabil până acum numai clienților din mediul business. Opțiunile au crescut, astfel, ca număr și acum includ posibilități precum scanare automată și acces la servicii ca DropBox și Evernote, dar și securitate sporită pentru documente.


Canon PIXMA-MX455. Credit foto: Canon


Canon PIXMA-MX395. Credit foto: Canon

Nu în ultimul rând, echipamentele nou lansate de la Canon se laudă cu opțiuni variate și performante de conectivitate, de la conexiuni wireless la servicii de cloud, mail și colaborare de la distanță. Noile multifuncționale vor fi disponibile în zona EMEA (Europe, Orientul Apropiat și Africa) începând din luna martie.

(Sursă: Canon România)

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
508 views
bookmark icon

Write a comment...