Stiri

Canon lansează multifuncţionalele de birou imageRUNNER Advance

• Bookmarks: 22568


Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, anunţă extinderea gamei de succes imageRUNNER ADVANCE odată cu lansarea a două noi multifuncţionale compacte alb-negru. Astfel, gama oferă o platformă unitară şi versatilă ce satisface nevoile pe care le presupune lucrul cu documentele în orice mediu de birou. Potrivit informațiilor furnizate de Canon România, echipamentele imageRUNNER ADVANCE 400i şi 500i vor fi disponibile începând cu 1 mai 2013.


Canon imageRUNNER ADVANCE 500i. Credit foto: Canon Europe.

Funcţionalităţi inteligente

Noile imageRUNNER ADVANCE 400i şi 500i, pentru format A4, combină viteza mare de imprimare şi posibilităţile de scanare premiate ale imageRUNNER ADVANCE într-un design compact, ce oferă utilizatorilor fluxuri de lucru inteligente. Atât individual, cât şi ca parte dintr-o reţea de multifuncţionale, noile echipamente dispun de capacităţi unice de personalizare, lucru eficient cu documentele, management şi control, plus securitate sporită.

Matthew Wrighton, Marketing Manager al Canon Europe, a declarat: „Clienţii noştri sunt într-o tot mai mare căutare de soluţii compacte de imagistică, ce ajută grupurile presate de timp să lucreze cât mai eficient, fără a-şi pune problema securităţii, eficienţei şi controlului costurilor. Potrivit celui mai recent Office Insights Report, valoarea şi costul au reprezentat cei mai importanţi factori în procesul de achiziţionare – 34% – al managerilor, urmate de fiabilitate – 20% şi de calitatea produsului finit – 18%. Noile echipamente dispun de aceste calităţi şi chiar mai multe, oferind toate beneficiile platformei imageRUNNER ADVANCE într-un design compact.”

Eficienţa lucrului cu documente

Mulţumită platformei imageRUNNER ADVANCE MEAP şi a aplicaţiei web MEAP, noile echipamente compacte se integrează în gama de software Canon premiată, oferind management de debit şi flux de lucru puternice. De la personalizare simplă şi autentificare uşoară ca standard şi până la flux de lucru dinamic, de la un capăt la altul, pentru automatizare şi eficienţă, imageRUNNER ADVANCE oferă o gamă de soluţii ce se potrivesc cererilor de business atât din marile corporaţii, cât şi din afacerile mici.

Noile imageRUNNER ADVANCE 400i şi 500i suportă, de asemenea, lucrul mobil şi flexibil, permiţând utilizatorilor să imprime de pe orice terminal cu acces Google Cloud Print, fie web sau prin aplicaţie, să scaneze şi să listeze de pe iPad, iPhone şi de pe echipamente cu Android. Pentru organizaţii mari sau pentru medii în care cererea este mare, platforma uniFLOW oferă fluxuri de lucru configurabile pentru scanare, ce folosesc tehnologii OCR şi de compresie de vârf pentru optimizarea lucrului în funcţie de nevoile consumatorilor. uniFLOW oferă utilizatorilor, de asemenea, o platformă sigură pentru imprimare de pe orice echipament către orice multifuncţională conectată la reţea.

Proiectate pentru eficienţă, un touchscreen color mare, uşor de folosit, de 17,8cm, retractabil, face ca operarea să devină mult mai simplă. imageRUNNER ADVANCE 400i şi 500i oferă viteze de până la 40ppm, respectiv 50ppm, şi o capacitate pentru hârtie de până la 2.300 de coli.


Canon imageRUNNER ADVANCE 500i. Credit foto: Canon Europe.

Securitatea şi controlul costurilor, îmbunătăţite

Mai mult, noile modele oferă securitate scalabilă, pentru a veni în sprijinul nevoilor tuturor organizaţiilor, de la funcţii standard, precum autentificare inteligentă şi control function-level, la opţiuni sofisticate precum Data Loss Prevention. Funcţionalitatea unică a Canon, Universal Login Manager (ULM), oferă companiilor mici un control al accesului de nivelul celui întâlnit în corporaţii, fără a avea nevoie de un server. ULM oferă date complete despre utilizare şi costuri per utilizator şi opţiunea de a aplica restricţii pe diferite niveluri de acces, pentru mai multă securitate şi pentru costuri mai mici. Mediile cu cerinţe mai mari pot accesa funcţiile de management de debit cu date centralizate şi complete inclusiv prin platforma Canon uniFLOW, în care se regăsesc funcţii avansate precum “DLP” şi “rule-based routing”.

Management eficient al echipamentului

La fel ca la celelalte echipamente din seria imageRUNNER ADVANCE, aceste două noi modele compacte pot fi administrate, monitorizate şi reconfigurate centralizat, pentru a simplifica managementul “flotei” de multifuncţionale şi pentru a maximiza timpul de lucru. Capacităţile de control de la distanţă pentru toner şi plasarea comenzilor oferă posibilitatea companiilor de service să scape clienţii de povara mentenanţei la birou, prin actualizarea şi diagnosticarea de la distanţă, ceea ce maximizează timpul de lucru.

Performanţe “verzi” de top

La fel ca seria premiată imageRUNNER ADVANCE A3, noile echipamente consumă mai puţin de un watt în modul stand-by, sunt recunoscute Energy Star şi au printre cele mai bune note TEC din industrie.

Matthew Wrighton adaugă: “Noile Canon imageRUNNER ADVANCE 400i şi 500i satisfac cererea tot mai mare a pieţei pentru soluţii de imagistică A4 de înaltă calitate şi extind portofoliul premiat al Canon. Cele două noi modele consolidează capacitatea Canon de a oferi soluţii complete şi personalizate companiilor de orice dimensiune şi din orice domeniu, prin cea mai largă ofertă de produse de imagistică pentru birou de pe piaţă.”

(Sursă: Canon România)

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
568 views
bookmark icon

Write a comment...