Stiri

Multifuncţionale noi de la Canon

• Bookmarks: 21514


Canon Europe a anunţat lansarea a trei game noi de multifuncţionale, respectiv, seria  imageRUNNER ADVANCE C255/355, seria imageRUNNER ADVANCE C3500 şi seria imageRUNNER ADVANCE 4500.

Toate cele trei game de produse au fost create pentru a oferi utilizatorilor acelaşi tip de experienţă, fie că este vorba despre utilizatori finali sau despre cei care trebuie să le gestioneze.  Datorită comenzilor intiuitive şi a conectivităţii directe, aceste modele vor deveni o parte integrantă a ecosistemelor birourilor tot mai complexe din zilele noastre şi se vor integra cu numeroase soluţii de flux de lucru pentru documente, controlând costul total de exploatare şi oferind cea mai bună soluţie de securitate completă.

O platformă puternică pentru un birou conectat

Noile echipamente funcţionează pe cea mai recentă platformă imageRUNNER ADVANCE care este partajată deja cu gamele 6500, C5500 şi C7500. Această platformă partajată a fost creată pentru a ajuta clienţii să fie mai productivi la locul de muncă datorită interfeţei de utilizator de tip smartphone, specifică întregii game. În acelaşi timp, platforma permite controlul inteligent al costurilor de imprimare, gestionare şi reparare de la distanţă şi, nu in ultimul rând, eficienţă operaţională maximă.

Eficienţă mobilă

Strategia Canon în ceea ce priveşte activitatea mobilă este următoarea: să putem lucra de oriunde, în siguranţă şi cu cele mai bune soluţii, potrivite pentru noi. Pentru a confirma această strategie, avem la dispoziţie o serie de funcţii întâlnite la toate modele imageRUNNER ADVANCE aflate la a treia generaţie, o deosebită importanţă având-o funcţiile de activitate mobilă şi de conectivitate. Platforma acceptă medii de lucru rapide prin adăugarea conectivităţii mobile imediate, cu o gamă de opţiuni de setări specifice, pentru a obţine un raport bun între funcționalitate şi securitate.  Fluxurile de lucru moderne au nevoie să se conecteze la resurse externe şi să beneficieze de flexibilitate. Platforma poate susţine aceste schimbări ce implică funcţii extensive pentru a conecta diverse dispozitive, pentru a îndeplini sarcini şi pentru a putea transfera documente de la o firmă la alta. Platforma se poate integra într-o gamă largă de fluxuri de lucru pentru birou şi susţine numeroase aplicaţii de gestionare a documentelor, inclusiv standarde din domeniu precum Apple® AirPrint®, Google Cloud Print şi MOPRIATM. Platforma imageRUNNER ADVANCE funcţionează perfect împreună cu platforma de servicii de documente Canon uniFLOW pentru funcţii avansate, într-un spaţiu de lucru rapid care utilizează dispozitive inteligente, întărind securitatea şi sporind eficienţa.

Proces inovator de manevrare a documentelor digitale

Digitalizarea documentelor îmbunătăţeşte colaborarea şi productivitatea, oferind oamenilor acces la documente oriunde s-ar afla aceştia. Platforma imageRUNNER ADVANCE oferă funcţii importante pentru documente, care pot înregistra informaţii rapid şi cu exactitate, ajutându-vă să gestionaţi documentele mai rapid şi mai eficient. Tehnologia Canon vă ajută să creaţi fişiere mai uşor, să le convertiţi şi să le faceţi editabile pentru a putea fi procesate de o aplicaţie software de automatizare a proceselor unei afaceri.

Profitul generat

Canon deţine cel mai bun echipament hardware din piaţă şi a construit sistemul imageRUNNER ADVANCE în jurul unei infrastructuri de service intuitive.  Inginerii şi managerii de flotă pot verifica starea echipamentelor şi pot accesa informaţii despre oricare proces de întreţinere, solicitat de la distanţă prin intermediul calculatorului sau al dispozitivelor mobile, îmbunătăţind timpul de răspuns şi crescând posibilitatea reparaţiilor la prima vizită.

Dan Woodstock, Product Marketing Manager, Canon Europe, comentează: „Odată cu lansarea acestor noi echipamente, Canon continuă să îmbunătăţească cea mai bună gamă de echipamente de profil din domeniu, gama imageRUNNER ADVANCE. Concret, aceasta este cea mai puternică generaţie de modele pe care am avut-o vreodată, care vor ajuta clienţii să îşi controleze costurile totale de imprimare.  Reprezentând partea tehnologică a oricărui proces de Servicii de imprimare gestionată, aceste echipamente au fost create să se potrivească în medii de lucru moderne şi foarte active, cu impact minim asupra spaţiului sau al resurselor. Având în vedere importanţa tot mai mare a documentelor şi a conţinutului lor pentru orice companie, noile noastre echipamente au un rol vital în obţinerea de fluxuri de lucru mai rapide şi mai intuitive.

„Companiile încearcă neîncetat să aibă un mediu de lucru mai eficient, permiţându-le utilizatorilor să lucreze cu orice dispozitiv aleg aceştia, având posibilitatea de a respecta standardele de securitate şi de a-şi gestiona costurile.  Aceasta fiind principala noastră prioritate, Canon a creat cea mai nouă generaţie de platformă imageRUNNER ADVANCE, iar continuitatea interfeţei şi conectivitatea la cloud sunt elementele care susţin dezvoltarea pe termen lung a companiilor aflate în portofoliul nostru de clienţi.“

Noile echipamente vor fi disponibile din luna februarie, 2017.

 

Caracteristici principale

 

Seria imageRUNNER ADVANCE C3500

  • Color
  • 20ppm/25ppm/30ppm
  • A3

 

Seria imageRUNNER ADVANCE C255/355

  • Color
  • 25ppm/35ppm
  • A4

 

Seria imageRUNNER ADVANCE 4500

  • Mono
  • 25ppm/35ppm/45ppm/51ppm
  • A3

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
514 views
bookmark icon

Write a comment...