Stiri

Canon imageRUNNER 2425 – Multifuncţionale A3 alb-negru, inteligente şi sigure

• Bookmarks: 33833


Canon CEE lansează seria imageRUNNER 2425, multifuncţionale A3 mono, extrem de eficiente, durabile şi uşor de utilizat. Un urmaş pe măsura renumitului model imageRUNNER 2520, aceste modele sunt dotate cu funcţii îmbunătăţite de conectivitate şi productivitate, securitate avansată şi cost de exploatare mai mic. Seria imageRUNNER 2425 este un partener de nădejde pentru birourile mici şi medii cu volum mare de imprimare şi scanare.

Gama Canon imageRUNNER 2425 cuprinde dispozitive inteligente şi sigure, create cu un scop precis: să ajute companiile să obţină o cotă de piaţă şi profitabilitate mai mare. Cu ajutorul tehnologiei inteligente şi al funcţiilor de securitate avansate, firmele îşi vor putea îmbunătăţi productivitatea fără a face compromis de la calitatea imprimării, având in acelasi timp un control mai mare asupra informaţiilor sensibile şi asupra costurilor de imprimare.

„Am analizat îndelung atunci când am proiectat această nouă gamă“, spune Dmytro Sirosh, Canon CEE. „Am vrut să facem un echipament foarte puternic şi eficient la un cost avantajos şi suntem mândri de faptul că, alegând imageRUNNER 2425, orice firmă îşi poate recupera investiţia în timp foarte scurt.“

Cum poate imageRUNNER 2425 să crească performanţa unei afaceri?

Utilizare simplificată
Afișajul multilingvistic setat din fabrică și videoclipurile explicative integrate pentru setarea ușoară a echipamentelor vă ajută să vă bucurați imediat de avantajel;e acestor echipamente. În plus, gama imageRUNNER 2425 este dotată cu tehnologii Remote Service Operator Kit și Content Delivery System care permit acutalizarea de firmware de la distanță.

Actualizări excelente
Noua gamă de echipamente Canon imageRUNNER 2425 este dotată cu afişaje tactile color inteligente mai mari, cu butoane evidenţiate şi uşor de utilizat, funcţii ce pot fi personalizate şi cu posibilitate de personalizare individuală pentru acces uşor la funcţiile de zi cu zi. De asemenea, puteţi converti cu uşurinţă documentele scanate în fişiere PDF, Microsoft Word sau PowerPoint. Acestea au opţiune de căutare şi pot fi trimise în directoare în reţea, e-mail sau în spaţii de stocare în cloud.

Funcţii de securitate avansate actualizate pentru protejarea datelor, a dispozitivelor şi a reţelelor.
Seria de măsuri de securitate incluse în această ediţie ajută la protejarea împotriva oricăror ameninţări care ar putea afecta reţeaua, în timp ce verificarea sistemului la pornire protejează dispozitivul împotriva oricăror modificări neautorizate – funcţiile secure PIN şi Forced Hold Print au fost adăugate pentru a asigura confidenţialitatea documentelor, iar funcţiile Encrypted PDF şi Device Signature PDF protejează orice date în tranzit.

Control centralizat al costurilor.
Opţiunile de gestionare cloud de la distanţă, precum uniFLOW Online Express, asigură funcţiile esenţiale de urmărire şi raportare dintr-un sistem central bazat pe internet. Există o opţiune de acces suplimentar de la distanţă, prin Remote Operators Software Kit (RSOK), precum şi alte soluţii disponibile pentru diagnosticare, citire automată al contorului şi controlul consumabilelor, pentru a asigura o perioadă de inactivitate cât mai redusă.

Mai multe detalii aici

Similar Posts:

33 recommended
comments icon0 comments
0 notes
833 views
bookmark icon

Write a comment...