Stiri

O avalanșă de noi produse Canon

• Bookmarks: 20711


Canon a anunţat luni, 17 septembrie 2012, lansarea unui număr impresionant de noi produse ale companiei, acestea acoperind atât segmentele camerelor foto compacte și pe cel DSLR, al imprimantele pentru acasă şi al echipamentelor de birou, cât și pe cel al echipamentelor de imprimare profesionale. În cele ce urmează, vă oferim o scurtă trecere în revistă a noilor produse lansate de Canon, acordând mai mult spațiu gamei de imprimante profesionale din seria imagePROGRAF.

Cu dimensiuni şi greutate similare cu cele ale modelului EOS 60D, camera Canon EOS 6D este cel mai uşor DSLR din lume care dispune de un senzor CMOS full-frame, caracteristică care îl face ideal pentru călătorii, portrete sau peisaje.

Canon PowerShot G15 dispune de cea mai luminoasă lentilă a unui model din seria G lansat până acum, de un obiectiv f/1.8-2.8 şi zoom 5x, oferind astfel fotografilor o diafragmă cu deschidere extralargă pe toată gama focală.

Canon PowerShot SX50 HS este prima cameră compactă din lume cu zoom optic 50x, extrem de puternică, care permite un control manual avansat şi posibilitatea de a fotografia în format RAW.

Canon PowerShot S110 este o cameră mică, dar foarte puternică, cu funcţie Wi-Fi care permite distribuirea fotografiilor digitale şi pe alte echipamente electronice.

SELPHY CP900  îi permite oricărui utilizator să imprime fotografiile prin conexiune wireless, direct de pe diferite echipamente precum camere digitale, smartphone-uri, tablete sau computere.

Canon PIXMA MG6350

Primele echipamente care se alătură gamei “All-in-One-Photo” sunt MG 5450 și MG6350, două imprimante Canon PIXMA care oferă o viteză maximă de imprimare, oportunitatea de a reduce costurile cu cartuşele de cerneala XL și conectivitate sporită pentru o imprimare mult mai uşoară în apropierea casei.

Canon PIXMA iP7250

De asemenea, Canon lansează PIXMA iP7250, o imprimantă pentru documente și fotografii care înlocuiește iP4950, care beneficiază de viteze de imprimare şi mai mari, precum și de o conexiune wireless.

Canon PIXMA PRO-10

Noile Canon PIXMA PRO-100 şi PIXMA PRO-10 sunt două noi imprimante foto premium cu format A3+ (329 x 483 mm), ideale pentru fotografii semi-profesionişti sau pentru amatorii pasionaţi, interesaţi să aibă acasă sau la studio posibilitatea de a imprima imediat fotografii la calitate profesională. Acestea dispun de un design stilizat, inspirat de EOS, conectivitate Wi-Fi şi cerneluri separate.

Formată din două serii de multifuncţionale laser, o imprimantă laser entry-level şi un fax de ultimă generație, noua gamă Canon i-SENSYS aduce cu sine flexibilitate în conectare, flux de lucru cu documente şi ușurință în utilizare îmbunătățite.

 

Cinci noi imprimate cu format lat în gama Canon imagePROGRAF

În plus, pentru piețele industriei grafice, Canon lansează cinci noi imprimate cu format lat din gama imagePROGRAF. Noile echipamente, cu lățimi ale suportului imprimabil cuprinse între 61 cm (24″) și 152 cm (60″) și capete de imprimare cu 8 și 12 culori, integrează o serie de diverse îmbunătățiri care permit obținerea unei calități superioare a imaginii, o mai bună productivitate și funcționalitate.

Toate noile modele folosesc cerneluri LUCIA EX, Canon devenind astfel singura companie care utilizează același sistem de cerneluri pentru întreaga gamă de format lat, inclusiv tehnologia hot swap. Cernelurile permit obținerea unei palete largi de culori, un negru mai expresiv, o rezistență mai mare la zgâriere și o culoare mai stabilă, atât pentru atingerea unei calități optime a imaginii, cât și pentru a asigura o consistență desăvârșită între echipamentele de imprimare. Tehnologia hot swap oferă posibilitatea de a înlocui cerneala în timpul imprimării, ceea ce permite un proces de producție neântrerupt și un timp de execuție redus.

Canon imagePROGRAF iPF6400

Imprimantele Canon ImagePROGRAF iPF6400 și iPF6450, cu 12 culori și o lățime a imprimării de 24″ înlocuiesc modelele iPF6300 și iPF6350. Noul spectrofotometru opţional permite obținerea unor culori precise, foarte stabile și consistente, dispozitivul de măsurare fiind prevăzut cu un filtru UV detașabil care oferă și mai multă flexibilitate în folosirea unei game largi de suporturi imprimabile.

Canon imagePROGRAF iPF6450

Link-ul de calibrare permite spectrofotometrului să ofere o soluție încorporată pentru toate cele 12 imprimante color format mare lansate de Canon în 2012. Necesitând doar instalarea pe iPF6450 într-o singură locație, utilizatorii pot controla centralizat managementul de culoare al multiplelor unități imagePROGRAF din alte locații, optimizând astfel producția și asigurând o culoare uniformă.

Canon imagePROGRAF iPF 8400

Totodată, gama imagePROGRAF este îmbunătățită cu imagePROGRAF iPF8400 de 44″, o imprimantă cu 12 culori care înlocuiește iPF8300 și oferă un HDD intern de capacitate mare de 250 GB și viteză mai mare.

Canon imagePROGRAF iPF9400

Se lansează, de asemenea, modelele imagePROGRAF iPF9400 de 60″ și iPF9400S, cu 12 și respectiv 8 culori. Calitatea imaginii este îmbunătățită grație cernelurilor LUCIA-EX, acestea permițând imprimarea unui spectru de culori mai larg cu cca 20% și o viteză de imprimare sporită, o calitate de interes pentru clienții de fotografie, arte plastice și/sau imprimarea unor aplicații care includ elemente de branding.

Canon imagePROGRAF iPF9400S

Tehnologia internă îmbunătățită a iPF9400S facilitează reducerea timpilor de execuție și obținerea unei producții mai rapide, de aproximativ 1,5 ori mai mare decât a fostul model iPF9000S. În același timp, iPF9400S permite reproducerea unor culori mai luminoase – un atribut ideal pentru producția posterelor.

De asemenea, Canon a creat un plug-in pentru Adobe Photoshop, utilitarul dispunând de o funcție de layout care pemite ajustarea automată a mărimii, ideală pentru lucrări de galerie. În plus, software-ul de măsurare, configurare a suportului imprimabil și calibrare a performanței, inclus în noile modele, a fost îmbunătățit pentru a le oferi utilizatorilor flexibilitatea și ușurința de a crea, monitoriza și produce toate imprimările conform proprilor exigențe.

O selecție a acestor noi imprimante va fi prezentată de Canon la târgul Photokina 2012, desfășurat în perioada 18-23 septembrie la Cologne (Köln), Germania.

(Sursă: Canon România)

 

 

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
711 views
bookmark icon

Write a comment...