Stiri

Canon lansează echipamente noi.

• Bookmarks: 25432


 

Canon lansează două noi serii de echipamente potrivite pentru centrele de imprimare comerciale, ambele folosind noul set de cerneală cu pigmenți Lucia Pro II.
Prima dintre cele două, seria ImageProGraf GP cu șapte culori, este concepută pentru imprimarea posterelor de înaltă calitate și disponibilă în dimensiuni de 1.524 mm, 1.118 mm și 610 mm.Cea de-a doua care urmează să fie lansată este seria Canon ImagePrograf Pro, concepută pentru piața fotografiei și artelor plastice, fiind disponibilă în aceleași trei dimensiuni. Noile  echipamente vor  înlocui vechile modele Canon ImagePrograf Pro-6100, Pro-4100 și Pro-2100.
Matthew Faulkner, directorul de marketing și inovație al Canon Europe, a declarat că seria Pro actualizată a fost concepută pentru a se baza pe “succesul răsunător” al modelelor anterioare.
“Am ridicat ștacheta pentru calitatea imprimării, precum și pentru creșterea semnificativă a imaginii de calitate , ceea ce este crucial pentru lucrările de artă plastică și fotografii profesioniști . Noile echipamente vin cu o  automatizare sporită ,mai productive și de  asemenea sunt mai ușor de utilizat .”- a spus el.
“Noua serie ImagePrograf Pro este o propunere atractivă pentru clienții noștri.Fotografii profesioniști pot investi în tehnologia care le va permite să își comercializeze în continuare lucrările , menținând în același timp controlul deplin asupra rezultatelor și calității muncii lor. Odată cu lansarea noii serii ImagePrograf Pro GP, ne adresăm nevoilor pieței de postere premium high-end.”
Ambele imprimante urmează să fie lansate comercial în martie și vor fi disponibile atât  la Canon , cât și de la distribuitorii noștri acreditați.
Canon va prezenta atât seria GP, cât și seria Pro la Drupa 2024 în luna mai, la Düsseldorf.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
432 views
bookmark icon

Write a comment...