Stiri

O nouă serie de imprimante inkjet de format mare imagePrograf Pro de la Canon

• Bookmarks: 32531


Canon Europe a lansat recent o gamă nouă de imprimante inkjet profesionale de format mare imagePrograf Pro. Noile modele imagePrograf Pro-2000 și Pro-4000 au fost construite pentru a aduce o calitate uimitoare a imaginii pentru fotografii profesioniști și aplicațiile de artă grafică, în timp ce modelele imagePrograf Pro-4000S și Pro-6000S oferă o imprimare rapidă și fiabilă pentru furnizorii de servicii de imprimare de volume mari care necesită imprimări la calitate foto, precum postere, bannere și medii textile.
Modelele Pro-2000 și Pro-4000 cu 12 culori permit reproducerea perfectă și deplină a clarității și a texturii fotografiilor realizate cu camere foto Canon EOS. Datorită tehnologiei unice de tip input-output și a funcției Crystal-fidelity de la Canon, fotografiile sunt la fel de bine definite, odată imprimate, precum erau în momentul în care au fost surprinse. Disponibile în două dimensiuni (61 cm și 112 cm), cele două modele au un design atractiv, negru cu o linie roșie evidențiată, care denotă legătura acestora cu camerele foto digitale Canon EOS. Aparatele utilizează noua cerneală cu pigmenți Lucia Pro pentru a răspunde cerințelor celor mai critici fotografi și artiști grafici, precum și cerneala transparentă Chroma Optimiser pentru îmbunătățirea performanței de imprimare pe hârtie lucioasă.
„Aici, la Canon, noi înțelegem importanța detaliilor fine și a culorilor precise pentru utilizatorii profesioniști. Imaginile surprinse chiar și pe camere foto din gama de mijloc pot avea rezoluții foarte înalte, ceea ce, împreună cu capacitățile softurilor de editare de astăzi, solicită un rezultat foarte precis și culori constante. Tehnologia puternică a noilor modele Pro-2000 și Pro-4000 nu oferă doar o reproducere incredibilă a imaginilor, ci le face ideale pentru orice birou, studio sau departament de design”, susține Mathew Faulkner, European Marketing Manager pentru Wide Format Group la Canon Europe.
La rândul lor disponibile în aceleași două dimensiuni (61 cm și 112 cm), modelele Pro-4000S și Pro-6000S au un design ergonomic și compact, ideal pentru operațiunile cu restricții de timp și de spațiu aferente sectoarelor creative, de arte grafice și de publicitate. Cu ajutorul puternicului mecanism L-COA Pro, capabil să proceseze cu ușurință volume mari de informații și de imagini de înaltă rezoluție, noile aparate permit imprimarea la calitate de poster cu o viteză de două ori mai mare decât a modelelor imagePrograf cu opt culori. Conectivitatea completă și funcționalitatea Wi-Fi asigură o productivitate optimă pentru medii de lucru aglomerate.
„Fie că este vorba despre furnizorii de servicii de imprimare sau departamentele interne de imprimare din retail sau din complexuri educaționale, nu putem nega existența unei tendințe către o mai mare eficiență operațională și imprimarea la cerere. Există o cerință crescândă, nu doar pentru imagistica de înaltă calitate, dar și pentru ușurința la utilizarea și manevrarea eficientă a suporturilor media, precum și pentru imprimarea neîntreruptă și de viteză mare ce sprijină un output de volum mare. Aceste instrumente fundamentale necesită o imprimantă de format mare puternică și fiabilă. Modelele Pro-4000S și Pro-6000S oferă viteză, acuratețe și culori vii, ceea ce le face ideale pentru mediile de lucru care necesită imprimări atât pentru uz intern, cât și ca serviciu vandabil”, explică Matthew Faulkner.
Noile aparate dispun de tehnologia unică dual roll de la Canon pentru suportul alimentării continue cu hârtie și preluarea continuă a celei imprimate, iar printarea directă de pe stickul USB de memorie permite un tipar rapid și simplu. Seria imagePrograf Pro a fost îmbunătățită și mai mult cu ajutorul noului cap de imprimare de precizie, lat de 3,25 cm, și cu rezervoarele de cerneală de mare capacitate care oferă imprimări rapide și fără întreruperi. Noua serie imagePrograf va fi disponibilă în Europa începând de la mijlocul anului 2016, ea putând fi văzută în acțiune la expoziția Canon din cadrul Fespa Digital 2016 care a avut loc în perioada 8-11 martie.

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
531 views
bookmark icon

Write a comment...