Puncte de vedere

EFI va aplica creșteri de preț pentru imprimante, cerneala, consumabile și piese

• Bookmarks: 1302596


Având în vedere numeroasele schimbări ale pieței care afectează costurile pentru materiale, componente, produse chimice, transport global de marfă și logistică, Electronics For Imaging, Inc. va implementa creșteri de prețuri pentru cernelurile, piesele și consumabilele sale. (cu jet de cerneală). EFI™ va implementa modificările de preț deasemenea , liniilor  de produse VUTEk®, Wide-Format, Reggiani, Cretaprint®, Nozomi și Cubik – începând cu 1 iulie 2021.
Creșterile de prețuri vor varia în funcție de produs; EFI va comunica creșteri specifice direct clienților și partenerilor regionali.
“De la începutul pandemiei, EFI a lucrat cu sârguință pentru a consolida lanțurile noastre de aprovizionare și pentru a menține cea mai bună calitate și consecvență disponibile cu toate produsele noastre cu jet de cerneală”, a declarat Scott Schinlever, COO, EFI Inkjet. “Deși am luat măsuri în consecință pentru a limita costurile, provocările persistente ale pieței au condus la o ajustare a prețurilor necesară pentru a asigura aprovizionarea continuă și neîntreruptă a bazei noastre globale de clienți.
“Ca întotdeauna, EFI va gestiona în mod eficient și îndeaproape numeroșii factori de cost și performanță care afectează produsele noastre (cu jet de cerneală), asigurându-se că clienții noștri continuă să rămână în fruntea tehnologiei folosind produse care le oferă o valoare excepțională în ceea ce privește calitatea și costul total de proprietate.”
Pentru mai multe informații despre produsele EFI, vizitați www.efi.com.

Similar Posts:

130 recommended
comments icon0 comments
0 notes
2596 views
bookmark icon

Write a comment...