Stiri

Koenig &Bauer anunță ajustarea moderată a prețurilor

• Bookmarks: 15471


 

Costurile materiilor prime pentru cupru, materiale plastice, aditivi din tablă și lemn au crescut, facand ca producatorul din Radebeul -Germania sa faca o ajustare moderata a preturilor pentru interg portofoliu.
Disponibilitatea redusă a materiilor prime, precum și costurile mai mari de transport și logistică necesită o ajustare a prețurilor. Un alt motiv este penuria globală de cipuri, care duce la reducerea capacităților și a timpilor lungi de producție pentru clienții industriali, inclusiv pentru cei din afara sectorului auto.
“Ajustarea prețurilor vine într-un mediu cu resurse din ce în ce mai limitate și este un pas necesar pentru a ne permite să continuăm să oferim clienților noștri calitatea, soluțiile personalizate și serviciile fiabile pe care le așteaptă de la noi”, spune Ralf Sammeck, membru al Comitetului Executiv la Koenig &Bauer.
“Provocările globale cu care se confruntă industria ar trebui să fie stăpânite împreună pentru a ne menține puterea inovatoare”, continuă Sammeck.
Tehnologia inovatoare a masinilor noastre,  extrem de automatizate Koenig &Bauer și punctele lor unice de vânzare în automatizare, timpii de producție și procesele inline aduc beneficii economice utilizatorilor și sporesc viabilitatea lor viitoare. Creșterea moderată a prețurilor permite inovații suplimentare și este, prin urmare, o investiție în viitor pentru industrie.

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
471 views
bookmark icon

Write a comment...