Stiri

Sappi și Flint, noi creșteri de prețuri.

• Bookmarks: 34815


 

Sappi și Flint au semnalat necesitatea unor noi creșteri de prețuri din cauza crizei materiilor prime în curs de desfășurare.Sappi Europe a anunțat la începutul acestei luni că prețurile hârtiei vor crește cu notificări suplimentare .Începând cu 1 septembrie, prețurile  vor crește cu 8%-12%. În toate cazurile, Sappi a menționat “creșterea fără precedent și continuă a costurilor materiilor prime, în special a celulozei, a substanțelor chimice și a energiei în combinație cu ratele de transport de marfă extrem de ridicate”, ceea ce a făcut ca ajustările prețurilor să fie “inevitabile”.

Separat, Tony Lord președintele Grupului Flint  tocmai a anunțat că nu “pare a fi nici un capăt la criza în curs de desfășurare disponibilitatea materiei prime” pentru factorii de decizie de cerneală. El a avertizat că creșterea costurilor și reducerea disponibilității materiilor prime continuă să fie o preocupare pentru companie.
Într-o declarație, Flint CPS a declarat: “În prima jumătate a anului 2021, Flint CPS a lucrat cu baza sa de clienți pentru a aborda condițiile dificile de piață și sperau că, îndreptându-se spre sfârșitul anului 2021, o anumită stabilitate s-ar fi întors pe piață.
“Din păcate, Flint CPS așteaptă orice îmbunătățire în disponibilitatea de materii prime care, împreună cu presiunile asupra transportului la nivel mondial și logistică, continuă să faca  costurile inevitabil mai mari .”
Furnizorii cheie din industrie s-au încăierat cu o “furtună perfectă” de probleme care au impact asupra comerțului global și determină creșterea prețurilor.

Similar Posts:

34 recommended
comments icon0 comments
0 notes
815 views
bookmark icon

Write a comment...