Default

Canon a lansat un trio de imprimante din seria ImagePrograf

• Bookmarks: 20456


Producătorul Canon a anunţat lansarea a trei noi imprimante wide-format destinate segmentelor de piaţă pentru fotografia profesională, proofing-ului şi artelor grafice.

Canon Europe, unul dintre liderii mondiali în furnizarea de soluţii digitale pentru imagine, a anunţat lansarea a trei noi modele de imprimante wide-format din gama imagePROGRAF: o imprimanta de 1.117 mm, imagePROGRAF iPF8300, şi două echipamente cu lăţime de 609 mm, imagePROGRAF iPF6350 şi respectiv iPF6300.

Toate echipamentele nou lansate folosesc sistemul de cerneluri pe bază de pigment Canon LUCIA EX care integrează 12 culori şi pot imprima o rezoluţie maximă de 2.400 x 1.200 dpi.

Cele trei modele permit obţinerea unui gamut de culoare extins cu până la 20% faţă de modelele anterioare de imprimante iPF5100 şi iPF6100.

În acelaşi timp, producătorul afirmă că a mărit rigiditatea şasiului imprimantei, fapt care permite un proces al imprimării mult mai precis, esenţial pentru lucrările de proofing digital.

Potrivit declaraţiilor Canon, noile modele au o compatibilitate extinsă cu soluţiile oferite de terţi furnizori de RIP-uri, imprimantele fiind suportate integral de RIP-urile de la CGS, , ColorGATE, DEV studio, EFI, Eisfeld(PosterJet), GMG, ONYX Graphics şi SCP.

Totodată, Canon a dezvoltat un nouă versiune pentru Media Configuration Tool, fapt care le va permite utilizatorilor nu doar să folosească substraturile imprimabile oferite sub brandul Canon, dar să şi poată adauga şi ajusta parametrii pentru hârtie în scopul îmbunăţirii preciziei şi calităţii imprimării pe substraturile oferite de terţi. Profilurile de culoare ICC ale unor tipuri de media imprimabile foarte populare, precum cele furnizate de Hahnemuehle, Ilford şi Sihl, sunt disponibile pentru a fi descărcate de pe site-urile web ale companiilor respective.

Noile modele imagePROGRAF vor fi disponibile în Europa de la începutul lunii aprilie 2010.

Pentru a vizualiza la o dimensiune mai mare imaginile imprimantelor Canon imagePROGRAF, daţi click pe imaginea din dreapta titlului.

(sursă: comunicatul de presă Canon Europe)

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
456 views
bookmark icon

Write a comment...