Tehnic

Noi echipamente pentru aplicații CAD/GIS de la Canon

• Bookmarks: 15502


Canon anunţă lansarea a două noi imprimante color pentru format mare, de dimensiunea 44’’, şi anume imagePROGRAF iPF815 şi iPF825. Cele două dispozitive sunt versiuni actualizate ale modelelor iPF810 şi iPF820, şi se bazează pe sistemul de cerneală cu pigmenţi reactivi în 5 culori.

Dispozitivele oferă o reproducere excepţională a liniilor, culori vii, la cele mai mari viteze de tipărire. Acestea au fost proiectate pentru aplicaţii CAD şi GIS, atât în mediile de tipărire profesională, cât şi în medii precum arhitectura, inginerie şi construcţii.

Imprimantele Canon au o funcţie încorporată pentru redarea unor linii precise şi subţiri, cu o lăţime minimă de 0,02 mm şi au o toleranţă în materie de distanţe de +/- 0,1%.

Modelele iPF815 şi iPF825 ajută la creşterea productivităţii la imprimare datorită caracteristicii “Hot Swap”, care permite schimbarea rezervoarelor de tus în timpul funcţionării, fără a întrerupe o sesiune de imprimare.

Cele două imprimante prezintă un nou soft de contabilizare şi urmărie a costurilor, care ajută la administrare eficientă a sarcinilor. Totodată, pentru menţinerea costurilor la un nivel redus poate fi selectat modul Economic, care utilizează mai puţină cerneală, fiind ideal pentru tipărirea schiţelor.

Modelele sunt echipate cu rezervoare de cerneală de 330 ml sau 700 ml, ce conţin pigment negru mat, precum şi cartuşe pe bază de colorant pentru nuanţele negru, cyan, magenta şi galben.

]]>

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
502 views
bookmark icon

Write a comment...