Default

Christmasworld, Creativeworld, Paperworld 2017, un show ce nu merită ratat

• Bookmarks: 24514


 

Viena a fost din nou scena conferinţei de presă pre-eveniment dedicată cunoscutei întâlniri de început de an de la Frankfurt, conferinţă organizată pe data de 6 octombrie. Riguroşi cum îi ştim, organizatorii germani nu au ratat ocazia de a anunţa din timp piaţa în legătură cu ceea ce au pregătit pentru anul viitor în cadrul celor trei evenimente simultane.  Aşadar, cei interesaţi de industriile papetăriei, biroticii, decoraţiunilor şi creaţiei îşi pot rezerva în agendă perioada 28 – 31 ianuarie anul viitor, ne-au anunţat Eva Olbrich, Director Christmasworld, Michael Reichhold, Director Paperworld şi Creativeworld, gazdele evenimentului din capitala Austriei.

La Paperworld 2017, nu mai puţin de 1.500 de expozanţi atent selecţionaţi dintre numele consacrate de pe piaţă, dar şi dintre startup-urile care au atras atenţia organizatorilor evenimentului vor aştepta vizitatorii cu standuri proprii. Dincolo de businessul în sine, acest eveniment este unul care prezintă tendinţele şi viziunile în domeniu, un eveniment în cadrul căruia specialiştii le demonstrează cu succes de ani de zile celor interesaţi care este rolul materialelor şi produselor acestei industrii în biroul modern şi nu numai.

Christmasworld a reuşit la ultima ediţie să convingă peste 39.000 de clienţi să plaseze comenzi pentru soluţiile de decoraţiuni festive dedicate sărbătorilor de sezon. Anul viitor, tema evocată de exponate şi amenajări din partea celor 953 de expozanţi, dincolo de ideea de tradiţional, va fi evocarea trecutului în sine, spun organizatorii. Motivele, culorile şi finisajele tradiţionale specifice sărbătorilor de iarnă atât de iubite de public se vor regăsi în cadrul expoziţiei într-o abordare creativă, aşa cum şi-a obişnuit dintotdeauna acest eveniment vizitatorii.

Şi Creativeworld 2017 va fi o ediţie cu recorduri, cel puţin în privinţa expozanţilor. Aceştia vor depăşi pentru prima dată de la înfiinţarea evenimentului numărul de 300, reprezentând 30 de ţări.  Fiind cel mai important târg dedicat creaţiei, artei şi artizanatului şi unul dintre evenimentele care promovează street art-ul, Creativeworld este un loc spectaculos în care artiştii şi meşteşugarii îşi pot promova creaţiile, dar îşi pot şi întâlni furnizorii de materiale şi consumabile necesare activităţii lor.

După cum spuneam, cele trei evenimente vor avea porţile deschise între 28 şi 31 ianuarie 2017, în cadrul centrului expoziţional Messe Frankfurt am Main.

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
514 views
bookmark icon

Write a comment...