Stiri

Cifră de afaceri în creștere, raportată de Gallus

• Bookmarks: 18473


Gallus picLiderul mondial în proiectarea, fabricarea și vânzarea mașinilor rotative de tipărit și decupat etichete și carton pentru ambalaje, Gallus, a anunțat, pentru anul trecut, o cifră de afaceri în creștere cu 8%, respectiv 202 milioane de franci elvețieni.

 

 

Criza economică care a bulversat industria în ultimii ani se pare că a cruțat sectorul fabricării etichetelor și al cartonului plat pentru ambalaje. Acest lucru este ușor de observat și la liderul mondial în producția de mașini rotative de tipărit etichete. Veniturile companiei au crescut anul trecut la aproape 193,4 milioane de euro, raportat la nivelul actual al francului elvețian.

 

Creșteri de vânzări pe piețele emergente

 

Filială a grupului Heidelberg, Gallus datorează această performanță creșterii considerabile a vânzărilor pe piețele emergente (Brazilia și China). În schimb, comenzile pentru astfel de utilaje au consemnat scăderi în zonele Europei de Est și în Orientul Mijlociu. Totuși, au existat creșteri ale solicitărilor în alte zone europene.

Ca urmare a deciziei Băncii Naționale Elvețiene, care a decis să renunţe la pragul de 1,2 franci elvețieni pentru un euro, ceea ce a condus la aprecierea semnificativă a francului faţă de euro, dolar şi alte valute, reprezentanții Gallus au fost nevoiți să inițieze acțiuni tocmai pentru a reduce impactul de supraevaluare a monedei elevețiene asupra activităților sale.

Grupul elvețian a continuat, de exemplu, să reorienteze activitățile spre mașinile de imprimare și finisare pe rolă îngustă, a etichetelor și a cartonului destinat ambalajelor. De asemenea, o altă parte importantă din resurse a fost dirijată spre sectorul de imprimare digitală. De menționat, în acest sens, este faptul că firma Gallus a lansat, în 2014, modelul DCS 340, prima mașină de tipărit digitală pentru etichete.

 

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
473 views
bookmark icon

Write a comment...