Stiri

Heidelberg și Gallus vin cu noutați la Labelexpo

• Bookmarks: 12216


Heidelberg și filiala sa Gallus vor prezenta o gamă largă de tehnologii digitale la Labelexpo Europe 2023 la standul 11C30. Sistemele susțin automatizarea sporită a întregului ecosistem de imprimare, cu scopul de a facilita “imprimarea inteligentă, conectată” pentru a aborda deficitul de forță de muncă calificată, pentru a crește productivitatea și pentru a reduce deșeurile.
Pentru Heidelberg, imprimarea digitală a etichetelor este o piață atractivă pe creștere în segmentul de imprimare digitală, deoarece  creștere cu aproximativ 6% pe an și, prin urmare, se îndreaptă din ce în ce mai mult către soluții digitale. Cele mai recente inovații de la Heidelberg și Gallus subliniază angajamentul lor de a stimula această transformare digitală.
În cadrul expoziției, Gallus va evidenția, de asemenea, noua unitate de imprimare digitală (DPU) disponibilă pentru presa flexo Gallus ECS 340. Lansat în această vară ca parte a evenimentului inaugural Gallus Experience Days, DPU transformă o presă tradițională Gallus ECS 340 într-o presă hibridă Gallus Labelfire 340,  fără investiții suplimentare în platformă.
Dario Urbinati, CEO, Gallus Group, a concluzionat: “Labelexpo este întotdeauna o arenă  pozitivă și inspirată unde suntem încântați să avem ocazia nu numai să prezentăm cele mai recente produse ale noastre la expoziție, ci și să ne conectăm cu părțile interesate din întreaga piață și să continuăm să împărtășim viziunea noastră pentru viitorul industriei.”

Similar Posts:

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
216 views
bookmark icon

Write a comment...