Stiri

Heidelberg a lansat noua generație de Versafire

• Bookmarks: 7350


 

Heidelberg a lansat cele mai recente modele din gama Versafire , LP și LV înlocuind mașinile EP și EV din 2018.Cele două echipamente pe bază de toner, dezvoltate și construite de Ricoh, au fost proiectate să funcționeze alături de liniile de producție offset existente și au  capacitatea de a comuta ieșirea de la echipamentele  offset la  Versafire în câteva secunde.

“Soluțiile noastre integrate sunt o necesitate pentru oricine dorește să combine imprimarea offset și digitală și să le utilizeze eficient în tandem”, a declarat CEO-ul Heidelberg, Ludwin Monz.
“Acest lucru se datorează faptului că Heidelberg are cunoștințe cuprinzătoare de proces și aplicații referitoare la ambele metode de imprimare, ceea ce ne face unici în industrie”, a continuat el.
Conexiunea la fluxul de lucru existent al imprimantelor este alimentată de o versiune îmbunătățită a Prinect Digital Frontend (DFE) de la Heidelberg, pe care Heidelberg a adaptat-o nevoilor digitale ale imprimantelor offset.
 Ambele echipamente , de 2.400×4.800dpi, au înregistrare automată în linie, calibrare și control al culorilor și pot fi reumplute cu toner și hârtie în timpul funcționării

Similar Posts:

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
350 views
bookmark icon

Write a comment...